Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » FIÚK!!! Ti hogy érzitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK!!! Ti hogy érzitek magatokat, ha egy lány elhív valahova?

Figyelt kérdés
Adott egy fiú, voltunk már kétszer együtt valahol, de nem csak kettesben. Érzem, megvan köztünk az összhang, mikor rámnéz, tudom, hogy tetszem neki és érzem, többet akarna. Viszont sajnos nagyon félős, valószínű, hogy a múltam miatt azt gondolja, nem szeretnék tőle semmit. Így nem nagyon lép, de nem csak én, a baráti körben lévők közül is látják, hogy izzik köztünk a levegő. Úgy gondolom, bátorítanom kéne, de már türelmetlenül várom, hogy legyen valami köztünk. Szóval fiúk!!! Mit kéne tennem? Szerintetek gáz lenne, ha elhívnám valahova?

2021. nov. 3. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne gáz.
2021. nov. 3. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, még örülne is neki szerintem - mondom ezt szintén félősebb fiúként.
2021. nov. 3. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális manapság, ha a lány kezdeményez.
2021. nov. 3. 20:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ha már fiúk vagytok, hogyan kéne kezdenem? Miről beszélgessek vele? Hogyan írjqk rá?
2021. nov. 3. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vettem le hogy szoktatok beszélgetni. Ilyenkor szerintem próbáld meg ilyen kapcsolatosra terelni a témát, puhatolózz "mi lenne ha" aztán vagy veszi a lapot vagy nem/vagy lép vagy nem de kezdetnek jó. Ha erre sem lép akkor meg nyíltan elhívhatod valahova nem kell túlbonyolítani
2021. nov. 3. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul mert a következő pillanatban felebredek es mehetek dolgozni.
2021. nov. 3. 22:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ! Úgy érzem, muszáj, hogy legyen köztünk valami. Egyre több jele van annak, hogy lesz is :)
2021. nov. 4. 23:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
6. Istenem ez de édes:DDDD
2021. nov. 4. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

Na akkor elmondok neked valamit!

Ha magamból indulok ki, akkor a legtöbb ember kanos.

És,ha a fiúnak nem volt már egy ideje barátnője, akkor nagyon kanos lesz és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy kielégüljön veled.

Szerintem neki kellene kedvezményeznie nem neked.

Ha szereted, akkor ásó kapa nagyharang válasszon el benneteket!

2021. nov. 11. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!