Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy már több mint másfél éves kapcsolatom, a barátnőm apja pedig utál engem, pedig még sosem találkozott velem. Azért van, mert antiszoc az ember és soha nem is fogom őt érdekelni, ami engem zavar, mert az apám egyáltalán nem ilyen a barátnőm felé. Félek, ez hosszabb távon nem lesz jó nekem, mit tegyek?2021. okt. 30. 17:47
1/9 October15 válasza:
Hát tini szinten ez már kinda hosszú táv így is, amúgy miért lenne antiszociális? Ami ugyebár nem egyenlő az aszociálissal. :)
Amúgy 1,5 év alatt nem találkoztál az apjával? Tippre azt mondanám azért rühell mert nem toltad oda a képed, hogy hé amúgy dugom a lányodat. [Nyilván nem így megfogalmazva. :D ] De tényleg 1,5 év alatt, hogy a rákba nem találkoztál az apjával?
2/9 A kérdező kommentje:
Az anyja mondta (nincsenek együtt), hogy antiszoc, mindig is ilyen volt ilyen is marad. Találkoztam vele 1x, hogy majd hátha változik a helyzet, de mikor "bemutatkoztunk" egymásnak még a szemembe se volt hajlandó nézni. Egyébként szarik rám, azért nem találkoztam vele többször, ezt az egyet is én szerettem volna, de hát semmit sem ért.
2021. okt. 30. 18:00
3/9 October15 válasza:
Akkor miért is érdekel? Ok de ez nem antiszociális hanem aszociális értsd már meg amit mondok. XD értem én, hogy latin fosztóképző mindkettő de akkor sem ugyanazt jelenti ne bszd fel az agyam... XD
4/9 anonim válasza:
Ne törődj vele, nem tudsz ezen változtatni. Ha az anyukája normális, legyél vele jóban, egyébként meg nem velük jársz, hanem a lányukkal.
5/9 A kérdező kommentje:
Anyukája is egyszer ilyen, egyszer olyan velem.. Szívem szerint maradnék ebben a kapcsolatban, mert szeretem, eszem szerint már nem biztos..
2021. okt. 30. 18:52
6/9 anonim válasza:
Szerintem ezek elhanyagolható problémák, ha más gond nincs. Ne csinálj semmit, legyél kedves a szüleivel, a többit pedig tojd le.
7/9 October15 válasza:
A lánnyal jársz nem a családjával. Miért lényeges az neked, hogy kedveljenek az ő szülei?
8/9 A kérdező kommentje:
Mert nekem valamennyire ez is szempont. Miért jó az ha nem kedvelnek a párod szülei? Az én csőrömet azért böki.
2021. okt. 30. 19:11
9/9 October15 válasza:
Nem jó, de amennyire passzol a szüleim és az én szeretetnyelvem egymáshoz... nem ér az újdonság "varázsával" ha nem kedvel egy szülő. :D Yeah elbszott családok starter pack! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!