Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok ti dobnátok a pasitokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti dobnátok a pasitokat ha jönne nála egy jóképűbb, szintén rendes fiú?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanolyan rendes mint a barátotok, és ugyanolyan jól kijöttök vele, szimpatikus, vele is tudtok sokat nevetni, meg minden megvan benne ami a barátotokban is belső terén. De a külseje jobb, jobban néz ki, tipikus szépfiú (a barátotoknál is inkább az). Ez elég lenne, hogy dobjátok a pasitokat? Ha jönne egy srác aki külsőleg jobban bejönne nektek és még belsőleg is szimpatikus meg megvan a közös hang?

2021. okt. 28. 23:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok nem lány. Csak arról akartam megbizonyosodni, hogy milyen szemét lányok vannak akik csak azért dobnák a pasit mert a másiknak van több pénze meg jobban néz ki, ahogy az látszik a 8, és a 9-es válaszból is. Velem megtörtént, hogy ezért hagyott el a barátnőm, úgy, hogy átlagos kinézetű vagyok, nem egy topmodell szépfiú, de az ördögtől biztos szebb vagyok. Aztán a szépfiú akiért elhagyott végül meg is csalta. Nem akarok előítéletes lenni, de szomorú, hogy még itt is vannak ilyen lányok, akik ezért elhagynák a pasijukat. De azért aki nemmel válaszolt az pozitív csalódás. :) Sajnos emiatt elveszett a hitem a legtöbb lányban, de örülök amikor látom, hogy van akinek vannak a pénznél meg külsőnél/szépségnél fontosabb dolgok is egy fiúban, ezek reményt adnak, hogy hiába csalódtam rohadt nagyot, azért a legtöbb lány még mindig nem ilyen alattomos. Ő tényleg az volt, mert a hátam mögött csalt hónapokig, mire benyögte, hogy van valakije, és én már nem kellek.
2021. okt. 29. 19:17
 12/20 anonim ***** válasza:
20%

"csak azért dobnák a pasit mert a másiknak van több pénze meg jobban néz ki"

Azt írtad, hogy szintén rendes, és csak annyi a különbség, hogy jobban néz ki. Akkor meg mit virnyákolsz?😆

2021. okt. 29. 19:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát de akkor is, baj, hogy olyan lányt szeretnék akinek ez nem lenne elég arra, hogy elhagyjon? Mert szerintem egy kapcsolat ebből állna, hogy egy jobbért nem kéne eldobni a másikat.
2021. okt. 29. 19:30
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
Nem a kinézeted miatt hagyott el. Ha ez lenne az indok, akkor össze se jött volna veled. Egyszerűen egy átmenet voltál neki, akire addig volt szükség, ameddig nem talál egy jobbat. Nagy szemétség, amit csinálsz, de ne magadat okold miatta!
2021. okt. 29. 19:53
 15/20 A kérdező kommentje:
14, nem magamat okolom, én mindent megtettem érte. Inkább csak attól félek, hogy ezentúl nem tudok majd megbízni a lányokban. Mert egyébként a környezetemben is van egypár ilyen lány, aki összevissza csalja a párját a háta mögött fűvel fával, meg átlagos fiúkra rá se néznek, csak az átlagon felüli, szépfiúkkal állnak le, mert állításuk szerint nekik a külső a legfontosabb.
2021. okt. 29. 19:59
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
#15 Kerüld el az ilyen csajokat, én is ezt teszem!;)
2021. okt. 29. 20:06
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
És ezek a lányok mennyire szépek? Valamiért van egy olyan érzésem, hogy neked meg picit magasak az elvárásaid a külsőt illetően, és ezért nem találsz olyan lányt, aki megbecsül.
2021. okt. 29. 20:10
 18/20 A kérdező kommentje:
17, pont, hogy nem nagyok az elvárásaim, teljesen átlagos barátnőim voltak eddig, akadt tőlük szebb is, de engem ez nem érdekelt, mert jól éreztem magam velük, csak aztán más irányba sodort velük az élet. A mostani volt barátnőm valóban szép volt, de nem azért jöttem vele össze mert szép, hanem mert kedvesnek ismertem meg és jól éreztem vele magam, az csak véletlen volt, hogy még plusszba nagyon szép is. A többi ilyen lánnyal nem volt kapcsolatom a környezetemben, köztük vannak szépek is meg átlagosak is. De, hogy én nem a külsőt nézem az is biztos, sajnálom ha így jött le. Én inkább a belső tulajdonságokra megyek, pont ezért nem értem, hogy egyes lányoknak miért nem számít a belső, és miért csak a külső meg a pénz. Mert a barátnőm úgy ismerte meg a srácot, hogy jófej volt, elvolt vele, de megcsalta, és azóta is fut utána a csaj, akkor is ha megcsalták.
2021. okt. 29. 20:16
 19/20 anonim ***** válasza:
52%

Bocs, hogy az ellenkező nem képviselőjeként írok, de a szerelem baromira nem így működik.

Ha szeretek valakit, akkor őt magát szeretem, és nem egy adott külsőt. Sőt, nem is csak jellemvonások összességét. Lehet valaki szebb nála. Sőt, lehet, hogy ugyanolyan rendes, mint ő. De az a valaki nem ő, akibe szerelmes vagyok.

2021. okt. 30. 12:28
 20/20 anonim ***** válasza:
51%

"Csak arról akartam megbizonyosodni, hogy milyen szemét lányok vannak"

Mert aztán a férfiak mindegyike az erényesség szobra, igaz?

Lehet, hogy nem nemek, hanem személyiségek alapján kéne kategorizálni. Mindenhol vannak pocsék alakok, és rendes emberek is.

2021. okt. 30. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!