Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti dobnátok a pasitokat ha jönne nála egy jóképűbb, szintén rendes fiú?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanolyan rendes mint a barátotok, és ugyanolyan jól kijöttök vele, szimpatikus, vele is tudtok sokat nevetni, meg minden megvan benne ami a barátotokban is belső terén. De a külseje jobb, jobban néz ki, tipikus szépfiú (a barátotoknál is inkább az). Ez elég lenne, hogy dobjátok a pasitokat? Ha jönne egy srác aki külsőleg jobban bejönne nektek és még belsőleg is szimpatikus meg megvan a közös hang?2021. okt. 28. 23:36
1/20 anonim válasza:
Ha a barátomat szeretem, akkor nézhet ki a másik srác bárhogy, akkor sem hagynám el. Külsőre tetszene, de csak azért nem dobok el egy olyan fiút, akibe szerelmes vagyok, mert valaki más jobban néz ki.
2/20 anonim válasza:
Dehogy dobnám. A barátom azért a barátom, mert szerelmes vagyok belé. Innentől kezdve mindegy, hogy ki milyen, amikor nekem ő tetszik. Egyébként is olyan nem létezik, hogy két ember teljesen ugyanolyan legyen belsőleg. Max. ha nem veszed észre a többi tulajdonságát, akkor hiheted azt, hogy ez így van.
3/20 anonim válasza:
Ha azért kérdezed, mert veled ez megtörtént, akkor szakíts a barátoddal, az ő érdekében. Ha már ez megfordult a fejedben, hogy "eldobnád" a másik srácért, akkor nem lehetnek olyan mély érzéseid iránta.
4/20 anonim válasza:
Nem. Kesobb lehet banni is fogod... Mi tudja milyen a masik pasi... Lehet o később meg mer csalni teged, vagy van rejtett rossz belso tulajdonsaga, ami kesobb derul ki..
5/20 anonim válasza:
Hs így gondolkoznék akkor nagyon szomorú lennék hosszútàvon. MINDIG lesz szebb, jobb, izmosabb, sportosabb, viccesebb vagy akármilyenebb a másiknál.
A párod egy ember, nem pedig egy ruha amit megveszek csak azért mert, ugyan az a fazon csak más színben...
6/20 anonim válasza:
Nem. Amúgy sem láttam még nála jobb pasit 7 év alatt.
7/20 anonim válasza:
Utolsó. Ez jó. :) Ez így megtetszett hirtelen ahogy le írtad.
8/20 anonim válasza:
Ha jobban néz ki, és jól is keres igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!