Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok ti dobnátok a pasitokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti dobnátok a pasitokat ha jönne nála egy jóképűbb, szintén rendes fiú?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanolyan rendes mint a barátotok, és ugyanolyan jól kijöttök vele, szimpatikus, vele is tudtok sokat nevetni, meg minden megvan benne ami a barátotokban is belső terén. De a külseje jobb, jobban néz ki, tipikus szépfiú (a barátotoknál is inkább az). Ez elég lenne, hogy dobjátok a pasitokat? Ha jönne egy srác aki külsőleg jobban bejönne nektek és még belsőleg is szimpatikus meg megvan a közös hang?

2021. okt. 28. 23:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha a barátomat szeretem, akkor nézhet ki a másik srác bárhogy, akkor sem hagynám el. Külsőre tetszene, de csak azért nem dobok el egy olyan fiút, akibe szerelmes vagyok, mert valaki más jobban néz ki.
2021. okt. 28. 23:39
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy dobnám. A barátom azért a barátom, mert szerelmes vagyok belé. Innentől kezdve mindegy, hogy ki milyen, amikor nekem ő tetszik. Egyébként is olyan nem létezik, hogy két ember teljesen ugyanolyan legyen belsőleg. Max. ha nem veszed észre a többi tulajdonságát, akkor hiheted azt, hogy ez így van.
2021. okt. 28. 23:41
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Ha azért kérdezed, mert veled ez megtörtént, akkor szakíts a barátoddal, az ő érdekében. Ha már ez megfordult a fejedben, hogy "eldobnád" a másik srácért, akkor nem lehetnek olyan mély érzéseid iránta.
2021. okt. 28. 23:44
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Kesobb lehet banni is fogod... Mi tudja milyen a masik pasi... Lehet o később meg mer csalni teged, vagy van rejtett rossz belso tulajdonsaga, ami kesobb derul ki..
2021. okt. 29. 00:47
 5/20 anonim ***** válasza:
71%

Hs így gondolkoznék akkor nagyon szomorú lennék hosszútàvon. MINDIG lesz szebb, jobb, izmosabb, sportosabb, viccesebb vagy akármilyenebb a másiknál.

A párod egy ember, nem pedig egy ruha amit megveszek csak azért mert, ugyan az a fazon csak más színben...

2021. okt. 29. 04:52
 6/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Amúgy sem láttam még nála jobb pasit 7 év alatt.
2021. okt. 29. 05:40
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó. Ez jó. :) Ez így megtetszett hirtelen ahogy le írtad.
2021. okt. 29. 06:49
 8/20 anonim ***** válasza:
29%
Ha jobban néz ki, és jól is keres igen.
2021. okt. 29. 09:50
 9/20 anonim ***** válasza:
38%
Igen.
2021. okt. 29. 10:21
 10/20 anonim ***** válasza:
53%
Nem.
2021. okt. 29. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!