Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Attól,hogy olyan beállítottságúak vagytok,hogy
nem telefonoztok annyit egy nap,keresitek a barátnőtöket?
Figyelt kérdés
Egy héten nagyon max. 2x találkozunk a barátommal amikor tényleg csak ketten vagyunk és tipikusan olyan aki néha veszi a kezébe a telefont és nem azért mert elfoglalt hanem inkább máshol keresi a kikapcsolódást pl sorozatokat néz,de azért instázni is szokott. Az egy dolog,hogy nem telefonálunk és végzősként szinte minden nap làtjuk egymást a suliban mert egy évfolyamon vagyunk(bár ott sem beszélünk bizonyos okokból max köszönünk),de még írni is nagyon ritkán ír(szinte csak reggel meg alvás előtt). Ez normális? Én több írogatásra vágynék, aminek már adtam is hangot ,de nem igazán hozott változást. Az én gondolatmenetem szerint ha valakinek fontos a másik,állandóan rágondol és vele szeretne lenni de minimum kommunikálni vele.(Nem igazán szokta megkérdezni,hogy milyen volt a napom peldaul ez is rosszul esik) És igen,én vagyok az általában aki ráír elsőként.4 hónapos a kapcsolat szóval viszonylag friss és nem is első látásra szerelem volt ami bennem alapból kétségeket ébreszt,hogy nem vagyok neki elég jó és minden amire vágyik ,de ezzel a szokásával erősíti bennem ezeket a negatív érzéseket. Tehát a kérdés ,hogy ez normális más kapcsolatban is?
2021. okt. 21. 21:55
1/6 anonim válasza:
Én sem vagyok telefon függő, de a barátnőmnek azonnal visszaírok, amint lehetőségem van rá. Illetve megírom neki, ha dolgom akad, hogy addig ne várjon a válaszomra.:)
2021. okt. 21. 22:00
2/6 A kérdező kommentje:
Arról ne is beszéljünk,hogy óránként válaszol de van olyan is amikor csak elolvassa az üzenetemet.Szóval veled szerencsés lehet a barátnőd:)
2021. okt. 21. 22:02
3/6 anonim válasza:
#2 Mindenképp tedd szóvá, hogy neked ez rosszul esik. Beszélnetek kell erről.
Mi már 2 éve együtt vagyunk, de még ennyi idő után sem csinálok olyat, hogy mellőzöm, hiszen szeretem.
2021. okt. 21. 22:07
4/6 anonim válasza:
Szerintem meg elég nagy baj, hogy napi találkozás mellett levegőnek nézitek egymást, de te a telefonálgatás miatt aggódsz inkább.
Barátnője van a srácnak, azért nem vállaljátok fel?
2021. okt. 21. 23:23
5/6 A kérdező kommentje:
Dehogyis!Egyszerűen annyira a középpontba kerültünk azzal,hogy összejöttünk,hogy iskolán kívülre hagyjuk inkább a beszélgetéseket
2021. okt. 21. 23:52
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg elég káros virtuálisan megélni a szerelmet úgy, hogy élő kapcsolatra is van lehetőség minden egyes nap. Én sem akarnám ezt a srác helyében, pláne ha ő amúgy se egy nagy telefonozgatós.
Nem kell persze nyalni-falni egymást minden percben, de semmi nincs abban, ha mondjuk 3 szünetből egyet együtt töltötök. Az ilyen ki kivel jött össze meg addig érdekes egyeseknek, amíg látják, hogy lehet vele cikizni a párt. Le kell tojni, találnak más témát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!