Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem lehet komolyan venni?
Van egy csaj aki tetszik, tényleg nagyon vonzó csaj a legtöbb pasi számára is (ez is elég problémás) de nem ez a gond.
Minden hétvégén valami discoba rázza a seggét (mindig le videózza) onnan tudom , tehát ilyen party p..ca...nem is dolgozik, de valamiért tele van pénzel, folyton a plázson van, nyaral stb, ez mellet olyan felszínes mindenben mint a pi..ca csak a külsőségek, márkák, drága kocsik, gazdag, híres emberek érdeklik, legalábbis eddig ez jött le belőle.
Egyébként nincs barátja (legalábbis úgy tudom), de valahogy azt gondolom róla, lehet alaptalanul, hogy minden hétvégén más-más kurja meg egy ilyen party után.
Lényegében annyi hogy nagyon tetszik, ennyi pozitív véleményem van róla. Sokszor gondoltam hogy írok neki, de ilyen utálom/szeretem érzés van bennem.
Van így értelme kezdeményeznem bármit is felé?
Nincs! Hagyd bèkèn. Ha már ismeretlenül így beszélsz róla, hagyd békén az Ő érdekèben. Nem kell mellé ilyen pali. Nem mintha lenne esélyed, a leírás alapján jól érzi magàt, megy az élet, mit akarna épp tőled amikor bárkit megkaphat.
Úgy adod magad elő mintha kb te tennèl neki szívessèget..
Ja, tehát a "tetszik", az csak annyit jelent, hogy szeretnéd megdugni? Kíméld meg magadtól.
De ha meg szerinted nem lehet komolyan venni, akkor minek foglalkozol vele?
2-es például like-olja minden képemet...azért merült fel bennem a kérdés, szóval erről ennyit.
Egyébként meg nem fogok foglalkozni vele, nem az ő érdekében hanem a sajátomban, átgondoltam már.
Szerintem nem állna veled szóba alapból. Hehe. Amugy szoktam az ilyen p1csákkal játszadozni. Best of mikor azt hiszi teli vagyok pénzel, (lásd, havernak mondom hogy passzold már ide a bömbit) mondom neki hogy nincs egy vasam se, azt hiszi kamuzok meg poénkodok, megtömöm aztán mikor mondja hogy menjünk már el erre arra akkor mondom hogy hát neked kéne tankolni mert tényleg nincs egy vasam se, a kocsi is kölcsönbe van xDDD
Általába ezek után kellemetlenül érzik magukat de úgy tesznek mint ha nem zavarná őket aztán felszívódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!