Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom időt kért, van még valami reményem?
Figyelt kérdés
A barátom időt kért,mert nem tudja eldönteni hogy hiányzok e neki,meg hogy szeret e.Ez egyik napról a másikra történt nála2021. okt. 17. 16:16
2/7 anonim válasza:
Ha ez ennyire hirtelen történt, akkor valami (vagy valaki) más áll a háttérben. Szerintem nincs sok esélyed, sajnálom.:(
3/7 anonim válasza:
Fordítok: nem merem a szemedbe mondani, hogy már nem szeretlek, sőt találtam is mást.
4/7 A kérdező kommentje:
Mi miatt változhat meg egy ember érzése a másik iránt egyik percről a másikra?🥺
2021. okt. 17. 17:28
5/7 anonim válasza:
Nem egyik pillanatról a másikra történt, csak neked így adta elő. Mire eddig eljut valaki, általában előtte heteken, akár hónapokon át már rágódhatott ezen, vagy várta hogy változik valami benne ezzel az érzéssel kapcsolatban.
Nem tudsz csinálni semmit, mivel semmi nem múlik rajtad. Talán azt tudod hogy ne reménykedj, kösd le magad valamivel addig és majd elválik mi történik.
6/7 anonim válasza:
Időt kért, azaz valami olyasmit akar csinálni, amit kapcsolatban nem lehetne. Szerintem szakíts vele és ne hagyd, hogy hülyére vegyen.
7/7 anonim válasza:
Ne ragaszkodj hozzá, ő már jelezte feléd, hogy szakítani akar, csak nem mondta ki kerek-perec.
Ne búslakodj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!