Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy reményeket füztem?
Velem lehet a baj vagy csak rossz partnerekkel ismerkedek?
Nincsenek nagy el várásaim 1 randin nem 5*os étteremben ennék meg ilyenek de örülnék ha fagyizni mennék vagy esetleg mozi.
Na a következő a stori nem rég meg ismertem neten egy srácot rendes kedves aranyos....stb.
Megbeszéltük a randi helyszint találkoztunk nagyon meleg volt de tényleg .első kijelentés mennyünk sétálni de ne a belváros fel. Mondom oké.
Sétàltunk kb 10 percet le ültünk egy padra az árnyékba de akkor is nagyon meleg volt.
Beszélgettünk majd mondtam 2 óra után már nem birtam a melegben poshadni szóval meg kérdeztem nem e mennénk a városba (ott tudtam volna venni valami frissitő hideg italt )de nem akart . Azon agyaltam hogy lehet azért mert szégyelne vagy én nem tudom.
Azota is irogat rengeteget megint randizni akar de nincs terve hova mennénk gondolom megint egy padnál ücsörögnénk amihez nincsne kedvem.
Midennfiú ezt csinálja? Nektek milyen tervetek lenne?
A beszélgetés egy tök jó dolog, de mondjuk 2 órát ülni egy padon azt hiszem, hogy egy kicsit már a lónak a másik oldala. :D
Szerintem találj ki te valami programot, és nyugodtan ragaszkodj hozzá. Én személy szerint úgy tudnám elképzelni a sétát / üldögélést, hogy pl egy mozi / ebéd után valami hűvösebb parkban. Úgy szerintem eléggé kellemesen el lehet tölteni az időt. :D
Vagy csak olyan mint az én párom. Soha nem tervez és sétálni se szeret. :D
Amúgy miért nem mondtad neki hogy azért akarsz bemenni a városba mert nagyon meleg van és szeretnél italt venni, vagy valami ilyesmi.
Volt már kapcsolata több is rövid és hosszú távú is. Ez miatt nem értem
Folyamat ír majd hogy nem már ugy érzem néha hogy zaklat
Ha nem írok akkor is írogat 8-10 üzit ha 2 órán belül nem válaszolok hivogatni lezd.
Meg szerelmes idézetes képekkel bombáz ez normális lenne?
Probáltam neki mondani de nem is figyel rám ugy érzem
Csak azr mondja szeretné ha ez a nyár rolunk szólna és emlékezetes legyen velem képzeli el a jövőjét...
Tényleg aggaszt a hivogatása hajnalban is hivogatott mert nem irtam neki este 11kor mert el mentem aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!