Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez csak engem zavar??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem zavar??

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a fiúmmal írogattunk messengeren stb, és megkérdeztem h neki vannak e már haverjai a suliba, és válasza után meg kérdeztem h van e lány barátja (szokásos elővigyázatosságból kérdeztem meg) és írta h nincs de lehet majd lesz, engem ekkor elkapott a féltékenység, és írtam neki h lehet majd egy képmutató hülye picsXval fog haverkodni és a háta mögöt kamu híreket terjeszteni meg ilyesmi, vagyis próbáltam lebeszélni finoman, de nem nagyon ért semmit ezért megkérdeztem h mért akar lány havert, erre ő "idk" ezután írtam neki h "normális választ" ekkor ő meg csak ennyit írt h "ok" megkérdeztem még egyszer h mért akar lány havert erre ő megint csak annyi h "idk", ideges lettem és annyit írtam neki h "ok, nekem mind1, barátkozz lányokkal", én reagáltam ezt túl, vagy tényleg nem kellet volna felhoznia azt h akar egy lány havert, vagy nekem nem kellet volna megkérdeznem h van e lány haverja? Ne értse ezt senki félre, én bízom a barátomba h nem csalna meg csak úgy, de abba nem vagyok biztos h nem csábítja el e majd a lány haverja, ha meg el tudja csábítani és a barátom szerelmes lesz belé az nem a barátom hibája, érzéseinek nem tud parancsolni senki, akkor az annak a ribXncnak lesz a hibája és akkor bisztos h a szartis ki verem abbol a ringyóból. Pls help, szarul érzem magam most ez miatt. 17/L
2021. okt. 15. 22:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mondom, köszönöm a válaszokat, nem kell idióta 8 éveseknek itt kommentelniük, az oldal 16+ ha nem tudnád, már bocsánatot kértem a barátomtól, nem kell több válasz.
2021. okt. 16. 12:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 Hagyjad, ne foglalkozz vele, úgy is törölni fogják az összes hozzászólását!
2021. okt. 16. 13:44
 13/13 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán hogy jut eszedbe ilyenen kiakadni? Oké, bocsánatot kértél, aztán majd jönnek a következő bocsánatkérések. Mi lesz, ha beszélgetni fog lányokkal?

Nekem vannak fiú barátaim, sőt, az osztályban például leginkább fiúkkal beszélgetek, mert velük jobban kijövök mint a lányokkal. Velük lehet beszélgetni, a lányos témák engem hidegen hagynak, hogy éppen most kinek milyen színű körömlakkja van.

És van barátom, fél éve együtt vagyunk. Ő is beszélget lányokkal, már miért ne barátkozna velük?

2021. okt. 16. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!