Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság ilyent kérdezni azért nem ír?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon fiatal csajszi, tetszik. Viszont tényleg kíváncsi vagyok hány éves (sehol semmi infó róla)
Ezt kérdeztem "szia yx hány éves vagy? Láttalak előben"
Erre csak láttamozta de nem írt semmit. Nem értem miért játssza magát egyértelmű kérdés, nem akarom egyből randira hívni.
Nem jövök be neki? Vagy csak simán ilyen?... Amúgy ő követett be engem.
Hát, nem kötelező visszaírnia. Nem biztos, hogy "játssza magát", csak lehet nem érdekled.
2021. okt. 2. 12:58
2/12 anonim válasza:
Mondjuk, más szövegegl is kezdhetted volna...
2021. okt. 2. 13:10
3/12 anonim válasza:
Ez egy elég ótvar üzenet volt tőled, úgy csináltál mintha a haverod lenne. Értelmes ember egy ilyen odaköpésre nem fog válaszolni, mindegy hány éves.
Hogy ebből rögtön arra gondolsz hogy megjátssza magát és amúgy is azért jelölhetett csak be, mert tetszel neki, mutatja hogy eléggé el vagy tájolva.
2021. okt. 2. 13:16
4/12 A kérdező kommentje:
Miért mit kellet volna írnom ha erre voltam kíváncsi?? Ne idegeljetek nem fogok "kreatívkodni" amikor a mai lányok ahhoz vannak szokva hogy "megb..hatlak"?
2021. okt. 2. 13:26
5/12 anonim válasza:
ohh...nem nincsenek ehhez hozzászokva, és ha csak ezt kapnám a pasiktól, a lányokhoz fordulnék. Szóval én azért kreatívoskodnék a helyedben, mert ez gáz.
2021. okt. 2. 13:34
6/12 anonim válasza:
Remélem nem ír vissza neked, jobban jár. 29 évesen meg ne 16 évesekkel akarj ismerkedni.
2021. okt. 2. 13:43
7/12 anonim válasza:
Kedves kérdező sok nő megbántott? Szerintem ha egy kicsit finomabb vagy akkor előbb célba ér az ember és igen az ember bizonyos dolgokra kíváncsi, amit a lehető legegyszerűbben is meg lehet kérdezni (ahogy tetted is) , de ez nem mindig célravezető.
2021. okt. 2. 14:12
8/12 A kérdező kommentje:
Sok csalódás ért, de nem ennek fényében írtam rá, hanem szimplán tetszett.
2021. okt. 2. 14:17
9/12 anonim válasza:
#8 Csak azért kérdeztem, mert úgy vettem észre sok benned az indulat, ha esetleg lesz más aki tetszik és tényleg érdekel akkor burkoltan fogalmazz és akkor nagyobb az esélye, hogy visszaír. Dicsérd meg a képet milyen jól sikerült stb.
2021. okt. 2. 14:24
10/12 anonim válasza:
Nem tetszik ez a "megjátsza magát" hozzáállás. Lehet hogy ezt ő is érzékelte, és nem érdemled meg,hogy egyáltalán válaszra méltasson.
De amúgyis.. te már a 30as korosztályba lépsz, mit akarsz te egy gyerektől? 🧐
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!