Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátomnal ottalvásnál fennáll...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnal ottalvásnál fennálló kényelmetlenség, bármit a segitségemre mondanátok csajok?

Figyelt kérdés

Nem épp a legkellemesebb téma, de őszinte leszek veletek. Végzős vagyok gimiben, barátom már egyetemre jár. Most alszom ott nála így először huzamosabb ideig és olyan gondom van, hogy én mindig otthon megyek el reggel vécére, szeretek üres pocival elindulni, viszont itt a barátomnál ez nem megy. Itt van a wc a szobájaval szemben, raadásul anyukája is mindig ébren van reggel. Ő pedig egyetemre csak utánam jár.

Mai nap is már suliban napközben nem éreztem jól magam a bőrömben így, hogy reggel nem vécéztem. Főleg tesi után a mozgastól.. Egy órával hamarabb végeztem mint a barátom egyetemen így suli után gyorsan haza tudtam menni elintézni a dolgomat, nagyon gyötört már. Aztán taliztunk újra utána.

De holnap pl. hosszú napom lesz a suliban. (Ma is nála alszom, most épp fürdik azért tudok írni).

Gondolkoztam azon is hogy suliba bemegyek fél órával hamarabb és akkor reggel ott... De az meg nem a legtisztább az a bajom meg azért kar ott is vannak olyankor a suliban... Ötletek? És bocsi mégegyszer a kérdésemért de sokat segítene ha olyasvalaki aki jart hasonló cipöben leírná a gondolatait. <3

2021. szept. 30. 21:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
*:)
2021. okt. 1. 00:19
 12/19 anonim ***** válasza:
pasiként is teljesen megértelek, idegen helyen, vagy ha van ott valaki, nekem sem megy 😕 volt, hogy egy 8 napos nyaraláson 2x voltam összesen nagy wc-n...
2021. okt. 1. 00:38
 13/19 anonim ***** válasza:
ÉN hangosan szoktam krágogni vagy tüsszögni amikor éppen pottyan a vízbe a kaki, hogy ne hallatszódjon :) De volt, hogy nem ment nekem se, sokáig bennttartottam, végül császármetszéssel kellett kiszedni kb. ...
2021. okt. 1. 01:42
 14/19 anonim válasza:
40%
Bérelj egy mobilwécét és állitsad fel a kertbe, vagy az erkélyen.
2021. okt. 1. 02:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem ha már komolyabb a kapcsolatod, nyugodtan megbeszélheted ezt a barátoddal, mindenki jobban szeret otthon wcre járni, szóval vszínüleg megérti és közösen kitaláljátok a megoldást.
2021. okt. 1. 05:52
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

A WC-zés egyike az ember legtermészetesebb dolgainak, amiket el kell végeznie. Ez ellen tiltakozni, visszatartani nem ajánlatos.

Az anyukája is jár,. meg a fiúd is jár. Járj Te is!

Tény, hogy nem párizsi parfümillatot hagy maga után az ember, de van WC-spray, egyéb illatosítók. Ha nincs, akkor vigyél be magaddal ís permetezz.

Mivelhogy nagyvécére mindenkinek járni kell, akkor vedd úgy, hogy Neked is kell és ott kell elvégezni, ahol éppen rád jön a szüksége.

Szóval: ne problémázz, és irány a WC, amikor szükséges. Ők sem várják el tőled, hogy szagtalanul lépj ki a helyiségből. Ők is ezt csinálják.

2021. okt. 1. 17:22
 17/19 anonim ***** válasza:
#3as, nagyon bírtam a válaszodat 🤣
2021. okt. 1. 20:42
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Az én barátom nem tudta elviselni, hogy nála kakilok. Így szakított velem. Az élet nem könnyű. 😞
2021. okt. 29. 15:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

ne szivass, ez komoly? :o

2021. okt. 29. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!