Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm le akarja vágatni a haját elmondjam hogy nekem nem tetcik?
Most jelenleg kb háta közepéig érö haja van . De szombatra van idöpontja a fodrászhoz és ilyen hajat akar.
Megkérdezte hogy szerintem milyen.
Elmondjam neki hogy szerintem ne vágasa le?
Ez patt helyzet.. Ha megmondod olyan mintha azt éreztetnéd, hogy ha másképp nézne ki akkor már úgymond nem tetszene.. De ha megmondod, akkor tudni fogja hogy neked az már nem tetszene, és ha tetszeni akár tovább is neked, akkor vagy nem vágatja le, vagy maximum más fazont választ.
Én mint nő, mindenképp tudni akarnám, hogy a páromnak mi a véleménye arról a változtatásról, amire készülök. :)
Pont nemrég vágattam le a hajam. A barátom imádta a hosszú hajam, többször is mondta, beszéltünk is róla. Az nagyon jólesett és szerintem így jól kezeltük a helyzetet hogy nem azt mondta hogy a kinézett haj neki nem tetszik, hanem azt, hogy mennyire tetszem neki hosszú hajjal. És így értettem.
Egyébként hajvágatás nálam azért nem volt befolyásolható tényező, mert rengeteg időt, energiát és pénzt vesz el egy hosszú haj ápolása. Mondtam neki, hogy ha háromnaponta mossa és szárítja, megtartom. Nevettünk egy jót, másnap levágattam és kb 1 hónap alatt teljesen hozzászokott ő is
a 2-es megközelíése is tetszik, de kiegészíeném azzal hogy mondd azt is mennyire tetszik neked a hosszú haja
Kedves kérdezö!
Hogy sikerült a vágás?
Meg szoktad már a barátnőd rövid haját?
Nem nézik fiúnak a barátnőd?
Nem bánta meg a döntését?
Neki nagyon tetszik az eredmény mondjuk szerintem a fodrász még rövidebre vágta mint a videón a lánynak Már szinte teljesen megszoktam.Nem bánta meg mert azt mondta egy darabig nem is akarja megnöveszteni és október 14 re van is időpontja a fodrász hoz hogy a felgépelt részeket lenyirja újra.
Nem nézik fiúnak mert ruházat testalaktban és smink miatt rövid hajal is nagyon nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!