Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak az arca tetszik így van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az arca tetszik így van értelme?

Figyelt kérdés

Egyszerűen gyönyörű ennek a lánynak az arca meg az egész feje :D tényleg 10/10 nálam.

kék szemek,fekete (festett) hosszú egyenes haj,szopós ajkak vagy hogy írjam szexik,teltek,szép fogak egyszóval én ennél szebb lányt arcra nem láttam.

Viszont van egy kis probléma kb 165 cm (én 190) és szó szerint SEMMI alakja nincs,tehát éretlen,sem feneke,melle semmi..

Ezt addig nem is tudtam amíg nem találkoztunk (alig tudtam felismerni) mert annyira picike volt az egész lány...2 óráig kerestem.

Van így értelme foglalkoznom vele ha csak az arca tetszik? Ja és amúgy mielőtt mindenki megsértődne a magassággal semmi bajom nincs,volt már ilyen magas lánnyal,csak rajta van vagy 50 kg mellé és így elég fura.

Olyan 17 éves lehet szóval valószínűleg ezért van ez.

2021. szept. 12. 20:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Azért ne akard megváltoztatni szegényt, szerintem neked sem esne jól, ha valaki azt mondaná, hogy nagyon jóképű vagy, de túl duci, kezdj el fogyózni és izmosodni úgy ahogy nekem tetszik és akkor leszel tökéletes számomra. Ez most csak egy példa volt, de ha neked ennyire nem jön be fejtől lefelé akkor hagyd, csak elvennéd az önbizalmát és te sem lennél boldog mellette.
2021. szept. 12. 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Ha a lány ezt elolvasná, nem is kellenél neki. Téged csak a kinézet érdekel, szóval inkább hagyd szegényt, jobbat érdemel ilyen kanos majomnál mint Te.
2021. szept. 12. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Én már láttam a korábban írt kérdésedet is vele kapcsolatban. Ha azóta se jutottál dűlőre, akkor mély nyomot hagyhatott benned. Lehet, hogy fog még változni testileg, de ha végül összejössz vele ne azt várd, hogy majd formásodik, és ne is próbáld őt rávenni a változásra, ha nem szereted úgy, ahogy van akkor semmi értelme.
2021. szept. 12. 22:36
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
2es vagyok. 8as! Nem az a baj,h van elvárása, hanem,h így nyilatkozik a lányról! Nem felel meg az elvárásainak a lány ezért mit kezdjen vele? Semmit. Hagyja békén és kész.gyerek még a kérdező
2021. szept. 12. 22:40
 15/16 anonim ***** válasza:
19%
R*bancos lány ostoba gyereknek. Miért is ne?
2021. szept. 13. 14:31
 16/16 anonim ***** válasza:
65%
Az arc ill. a fej szépsége édes kevés egy komolyabb kapcsolathoz.
2021. szept. 13. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!