Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy gender-fluid vagyok?
Már egy ideje töröm a fejem azon, hogy hogyan is mondhatnám el neki. Nagyon szeretem a fiút, és nagyon félek attól, hogyha lenyomok neki egy coming outot akkor megundorodik tőlem.
Mit tehetek?
Először nekünk mond el, mi az.
Aztán a barátodnak
Szerintem először tudakold meg mit gondol az lmbtq dolgokról. Én bi vagyok de a barátomnak is így kezdtem a coming outolást. Akkor ő semleges volt a témában de azóta mindig megvédi a nem hetero embereket ha homofóbok bántják őket vagy ilyesmi.
Szóval ha megvan az alap biztonságos közeg beszélgessetek sokat a témában. Nem tudom eddig mennyire adtad a fiú(s) oldalad de mondhatod neki hogy eddig inkább elnyomtad de ilyen is van. Nem hiszem hogy szükséges konkretizálni egyébként de rajtad múlik
Hajrá és majd írd meg mi volt🏳️🌈
18l
Na, már divattá vált a természetellenesség, dobálóztok a műszavakkal.
Lány a fiúhoz. Fiú a lányhoz. Az élet értelme az élet továbbadása.
Minden más zsákutca, természetellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!