Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy gender-fluid vagyok?

Figyelt kérdés

Már egy ideje töröm a fejem azon, hogy hogyan is mondhatnám el neki. Nagyon szeretem a fiút, és nagyon félek attól, hogyha lenyomok neki egy coming outot akkor megundorodik tőlem.

Mit tehetek?

2021. szept. 11. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
az micsoda?
2021. szept. 11. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha ő nőt akar, akkor ennek nem lesz jó vége. Mielőbb hagynod kellene a srácot.
2021. szept. 11. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha most ez alapból hetero kapcsolat és te lány vagy (legalábbis testileg, amit a barátod lát), akkor mihamarabb mond el neki, persze csak akkor ha nem ilyen fellángolás dolog ez. Valószínű szakítani fogtok, mert nem örülne egy csávó se, ha csajából idővel pasi lenne, vagy elkezdeni más lányokkal félrelépegetni.
2021. szept. 11. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Először nekünk mond el, mi az.

Aztán a barátodnak

2021. szept. 13. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem először tudakold meg mit gondol az lmbtq dolgokról. Én bi vagyok de a barátomnak is így kezdtem a coming outolást. Akkor ő semleges volt a témában de azóta mindig megvédi a nem hetero embereket ha homofóbok bántják őket vagy ilyesmi.

Szóval ha megvan az alap biztonságos közeg beszélgessetek sokat a témában. Nem tudom eddig mennyire adtad a fiú(s) oldalad de mondhatod neki hogy eddig inkább elnyomtad de ilyen is van. Nem hiszem hogy szükséges konkretizálni egyébként de rajtad múlik

Hajrá és majd írd meg mi volt🏳️‍🌈

18l

2021. szept. 13. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
30%

Na, már divattá vált a természetellenesség, dobálóztok a műszavakkal.

Lány a fiúhoz. Fiú a lányhoz. Az élet értelme az élet továbbadása.

Minden más zsákutca, természetellenes.

2021. szept. 13. 23:47
 7/8 anonim válasza:
50%
6 Bizonyítsd be hogy létezik a "természetes" (:
2021. szept. 14. 06:48
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
Figyelj, Pista. Szeretnék coming outolni. Annyira elcsavartad a fejem, hogy mostanra már azt sem tudom, fiú vagyok-e vagy lány.
2021. szept. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!