Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baratnom megtalalta az egyik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom megtalalta az egyik plusst még amit exemtol kaptam, el is felejtettem hogy meg az meg volt nekem es eltettem. ?

Figyelt kérdés
Ra kerdezett hogx kitol van ez a pluss maci en elmondtam neki es ahogy megkapta a valaszt szetcibalta darabokra majd mosolygot utana gunyosan. Ti is tennetek ehhez hasonlot lanyok ha ti megtalalnatok parotok exetol kapott pluss allatat?

2021. szept. 1. 23:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%

Primitív - emberi kapcsolatra nem igazán alkalmas az ilyen.

Állatok között van olyan, amelyik úgy indít, hogy rögtön megöli az előző kapcsolatból született kölyköket.

Az oroszlán és az egér ilyen például.

2021. szept. 2. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagy a valószínűsége, hogy féltékeny típus, aki még barátnőnek sem jó, legfeljebb szexpartnernek ideig-óráig. Nem leszel boldog mellette, ha együtt maradtok.
2021. szept. 2. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!