Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
V-Buck hekk kérdése:
Mit csináljak ha nem ír vissza a ,,barátnőm''?
Figyelt kérdés
2 hete megismerkedtem egy lánnyal akivel addig csak köszönő viszonyban voltam. Beszélgetünk egy másfél hetet találkoztunk meg öleltuk egymást meg csókot is adott és egyik nap rá írtam szokásosan és nem ír vissza semmit de közbe megnézte mit írok. Mit csináljak ? nem akarom elveszíteni. 16/F 15/L2021. aug. 29. 14:26
12/14 anonim válasza:
#9 Jól tetted, hogy megmondtad neki.:)
14/14 anonim válasza:
Nekem ezt csináltam a barátnőm de ő egy új szintre emelte,miközben aggódva írtam neki több héten keresztül még csak meg sem nézte de közben meg instára posztolt meg az exének nyalizott a kommentekben,egyszer vissza írt akkor meg arra hivatkozott,hogy nem jön ki jól az apjával és csak online órákig kapta meg a telójat mert elvette neki(furcsa mert nekem is el volt véve mégis tudtam írni neki)olyankor azt hittem elhányom magam amikor a kommentekben nyalizott az exével,most már attól van hányingerem amit tett.Szerencsére már túl vagyok rajta.De amúgy szerintem te is készülj fel valami hasonlóra(nem biztos,hogy bekövetkezik de van rá esély)sajnállak bro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!