Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mikor felejtem már el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor felejtem már el?

Figyelt kérdés
Mennyi ido kell,hogy elfelejtsem a barátnőm? Nem voltunk olyan nagyon sokáig együtt, de hianyzik nagyon eltelt azota 3 het es még mindig van mikor nagyon rosszul vagyok.
2021. aug. 28. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
elfogod felejteni,szerezz mást.
2021. aug. 28. 16:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd elfelejted Őt valamikor és idővel jobb lesz Neked meglátod.
2021. aug. 28. 16:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Remélem,utobbi 2 napban most tök jol voltam de most megint ugy elojott belolem.
2021. aug. 28. 17:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt hogy keresni fog azt mar nem varom mert eltelt mar lassan 3 het szoval abba mar nem remenykedem
2021. aug. 28. 17:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele. Ne gondolh rá. Ha eszedbe jut, keress elfoglaltságot. Egy jó film, egy jó könyv, bármi.

Legyenek céljaid amiket el akarsz érni. Amit Te saját magad akarsz elérni egyedül.

Eszedbe se jusson nézegetni kózösségi oldalakon őt. Ha keres telefonon, vagy bárhogy, ne beszélj vele. Ami egyszer nem ment, nem.fog másodszorra sem.

Én most 9 éves kapcsolatot zártam le. Nem én akartam szét menni, szóval eléggé fájt. De beláttam, jobb így.

Igaz, nem vagyok tini már és ez a tini kategória, de remélem tudtam segíteni.

2021. aug. 28. 17:31
 6/11 A kérdező kommentje:
A képeket kitoroltem mar rola a telomrol,a beszelgeteseket is, de hát nah van mikor eszembe jut SAJNOS.
2021. aug. 28. 17:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor foglald le magad.

Film, könyv, sport, bármi.

2021. aug. 28. 17:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Probalok haverokkal lenni minden kikapcsolodni, de hat nem konnyu dolog ez. Nemsoka kezdodik a suli akkor hatha jobb lesz vagyis remelem.
2021. aug. 28. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:
69%

Jobb lesz hidd el. Idő kell neki.

Az is fontos, hogy ne rejtsd el az érzelmeid. Ha sírnod kell sírd ki magad.

Olyan ez mint a láz. Csillapítjuk, mert kellemetlen. Viszont egy pici láz hasznos is , mert hamarabb gyógyulsz.

Ha elfojtod az érzelmeid azzal nem zárod le, nem gyógyulsz.

2021. aug. 28. 17:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs konkrét idő, ami alatt el lehet felejteni valakit. Ez mindenkinél más. Akkor viszont érdemes segítséget kérni, ha már hónapok óta tart ez az állapot.
2021. aug. 28. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!