Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen?

Figyelt kérdés
Barátnőm már pár hónapja alig érdeklődik iràntam. Régebben azért sírt éjjelente, mert annyira szeret, de mostmár van, hogy napokig nem ír. Felmerült bennem, hogy már nem szeret és felhoztam neki lehetőségként, hogy keressen egy másik srácot, de azt mondta nem akar. Elméletileg azért nem keres, mert alig van szabad ideje, de nem hiszem, hogy ezért ennyire elhanyagolna. Én semmi rosszat nem csináltam, normális vagyok és megértő. Lehet velem van a baj, de akkor miért nem szakít(?). Direkt miatta edzek és küzdök, hogy sikeres legyek, de eléggé rossz érzés, hogy így kezel. Multkor mondtam neki, hogy biztos azért van ez, mert nem vagyok elég jó neki, de azt válaszolta, hogy inkább túl jó vagyok neki.

2021. aug. 26. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Túlreagálod kicsit.
2021. aug. 26. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Túl jó vagy hozzám egy klasszikus.

Azt jelenti hogy van egy másik pasi a láthatáron ha nincs is már nem érzi ugyanazt,unatkozik,rádunt.

A tapadás féltékenység rossz ötlet

2021. aug. 26. 14:47
 3/10 terminator9000 ***** válasza:
100%
Egy kapcsolat 2 félböl ál, ha nemérzed jólmagad benne és hiába próbálsz beszélni vele erről, nagyon nehéz és fájdalmas de hagyd rá
2021. aug. 26. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Vagy csak sumákol, lehet kavar valakivel csak nincs gerinc elmondani, de egyébként ha neked nem tetszik a helyzet te szakíts.
2021. aug. 26. 15:00
 5/10 anonim válasza:
100%
Jobbat kapsz ennél hidd el... ha te keresed de ő nem téged, és próbáltad már megbeszélni vele és ennyi reakciója volt, akkor engedd el. Ha tényleg szeretne akkor tenne érte, akkor próbálna megtartani és foglalkozna veled. Én már most nem húznám tovább... egyébként akik nekem ezt mondták, azok mind megcsaltak :)
2021. aug. 26. 15:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha hónapok óta ilyen szenvedés az egész, akkor neked kéne szakítani, nem "élvezni" hogy hülyének néznek.
2021. aug. 26. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is szakits Te! Probáltad megbeszélni vele, de Ő csak a hülyét játsza! Kihűlt már ez a dolog koztetetek!
2021. aug. 26. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyet értek a többiekkel, fájdalmas dolog, de ha nem vagy boldog ebben a kapcsolatban, akkor szakíts. Ne kínozd magad, ez tényleg 2 emberen múlik. Ha ő nem tesz semmit a kapcsolatért, akkor ne szenvedj mellette.
2021. aug. 26. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Idővel elmúlik a szerelem...
2021. aug. 27. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen de tiniként még az újat keresik.
2021. aug. 27. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!