Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Ti járnátok Kylie...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti járnátok Kylie Jennerrel?

Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Én biztosan nem. Inkább Natalia Dyer és a hasonló lányok jönnek be.
2021. aug. 23. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Nem. De ha megerőszakolna, hagynám magam😁
2021. aug. 23. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Kinézetileg túlságosan mű nő, az a fajta akit smink nélkül lehet meg sem ismernénk. Meg eleve közszereplő, ilyen influencer-médiacelebek nem jönnek be, nem hiszem, hogy lenne közös témánk, egy szóval más világban élünk. Ez nem jelenti azt, hogy ismert nővel nem jönnék össze, vannak olyan színész vagy énekesnők akik valahogy emberközelibbek, eltudnám őket képzelni a hétköznapokban, de ő pont nem az a típus. Személyesen nem ismerem így arról nem tudok véleményt mondani, nyilván ez is fontos tényező, így összességében nem járnék vele.
2021. aug. 23. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, túlságosan műnek néz ki.

Én a természeteset szeretem.

Meg nem is akarok közszereplő lenni

2021. aug. 23. 17:38
 5/7 kombika ***** válasza:
Nem, mert egy "műanyag baba".
2021. aug. 26. 11:59
 6/7 anonim válasza:

Honnan tudnám?

Ha az volna a kérdés, hogy szúrnám-e, akkor "igen" volna a válasz. Valószínűleg több nincs is benne.

2021. aug. 26. 18:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Simán :)
2021. aug. 28. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!