Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azóta rég kiment a divatból.
2016 környékén volt aszem a legjobban felkapva ezzel a minél nagyobb szájjal meg tipikus szemöldökel.
A sok barom meg ment utánna a szájszivó kupakkal amiben akár el is pattanhat az ajkakon hájszálér meg bevérzés keletkezhet.
Én is kicsinek néztem hogy talán jól néz ki, de hála istennek kinőttem a testképzavarból!
Kylie régen sérült lelkileg az első csókjánál beszólt neki egy fiú hogy túl vékony a szája, gondolom traumaként megmaradt neki aztán csinált magából egy p*rnós ribizlit.
A melle, feneke, szemoldok lifting, ajak feltöltések ezrei, foghéjak, anyi smink amenyit egy fal vakolásához használnak.
Mindig dolgoznak rajta sminkesek stylistok stb de még így is látszik az önbizalom hiány ami neki sose volt.
A fotóin is sok az utómunka semmi értékrend csak a csillogás magamutogatás igazi felszínes kendall akkor már szebb tőle ezerszer nyílván neki is volt beavatkozása de nem anyi mint klynak neki brozasztóan sok, és meg is lett az eredménye! Esik szét lassan a feje már nem olyan mint 2016 ban tök öreges a feje meg a Met galán is baromi leélten néz ki.
Nekem nem tetszik olyan mű mintha transz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!