Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A gólyatáborban biztosan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gólyatáborban biztosan megcsal a barátnőm, ha nem akar velem beszélni a tábor ideje alatt és sokan nyomulnak rá, plusz vannak akikkel kettesben iszik?

Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 23:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
2021. aug. 23. 11:32
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ami a GT-ban történik az ott is marad.
2021. aug. 23. 15:26
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Amit belinkeltetek kérdést, azt én írtam ki, ezt viszont tényleg nem én. Szóval nyugi :)
2021. aug. 23. 18:07
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Könnyű Katát táncba vinni, ha hagyja magát"

Ezt tartsd észben

2021. aug. 23. 18:37
 25/26 anonim ***** válasza:
38%

Én a helyedben nem aggódnék mert ha megcsalna a barátnőm lelkiismeret furdalás nélkül bsznám fel a buszra aztán mehetne haza az anyjához.

Az olyan után felesleges sírni aki szemében ennyit érsz. Egy esetben sírnék lány után de arra az esetre ne is gondoljunk.

2021. aug. 29. 20:15
 26/26 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó, sajnos ezt sokkal könnyebb mondani, mint megtenni. Ha úgy állsz neki, hogy lesz*rod, ha megcsal csak te jársz jól meg ilyenek.. én is azt hittem, egész addig míg meg nem csaltak.. nagyon szar érzés, igazságtalan, frusztráló és kétségbeejtő. Elgonolkozol rajta, hogy mivel érdemelted ki, mit rontottál el. Hogy lehetsz ilyen hülye, hogy a lány csak szivatott, rossz lány választottál. Ilyenek. Plusz megalázó is, mert az én barátnőm egyáltalán nem is szégyellte magát, hanem a szemembe mondta, hogy a másik sráccal sokkal jobb.. na ez fáj.

Kegyetlen megalázó, szomrú, igazságtalan stb.

2021. szept. 1. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!