Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gólyatáborban biztosan megcsal a barátnőm, ha nem akar velem beszélni a tábor ideje alatt és sokan nyomulnak rá, plusz vannak akikkel kettesben iszik?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 23:44
11/26 anonim válasza:
#10- hogy valami élvezet neki is jusson. Én a sajtos tejfölösre, vagy a hagymás ízű chipsre szavaznék. Igyál egy kis kólát, ha nem zavar hogy esetleg felpuffadsz tőle.
12/26 anonim válasza:
#12...10-es vagyok. Inkább paprikásat, a tejfölös kikészítheti a gyomrát, és a végén még be kell kéredzkednie a csajhoz Budizillának.
13/26 anonim válasza:
Tuti szendvicsbe dobják ha ennyire kelendő !
14/26 anonim válasza:
Ha nem bízol benne, minek vagy vele? A gólyatábor arról szól, hogy bulizik, és ismerkedik. Ha olyan a természete, akkor úgyis hűséges lesz. Ha folyamatosan ellenőrzöd, és szívod a vérét, el fogod taszítani.
15/26 anonim válasza:
Ha most nem bízol benne, mi lesz suli közben?
Ha valaki el akarja szedni tőled, minden nap lesz rá lehetősége, hogy jegyzetet kérjen, elkísérje a büfébe kavézni, és ha eltéved az épületben, akkor lesz fiú, aki kísérgeti, közben elmondja neki milyen szép, randira hívja..
A gólyatáborban számít rá, és vigyáz. Suli közben úgy szedik fel, szépen, lassan, hogy észre se veszed.
Inkább félj a szeptembertől.
16/26 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de mindenesetre most egészen más oldalát is megfigyelheted (ha eddig nem volt rá alkalom). Idegen, új környezetben az emberek személyiségüknek egészen más oldalát képesek mutatni.
17/26 anonim válasza:
Ha 1x akkor talán gólyatáborban belefér. Hagyd hogy kiélje magát, jót is tehet a kapcsolatnak.
18/26 anonim válasza:
Ha igen, akkor ehhez nem kel gólyatábor.
19/26 anonim válasza:
Nem vagytok együtt, (ahogy az előző kérdésben is írtad) tehát azt csinál, amit csak szeretne. Viszont ha tényleg kölcsönös a szimpátia, akkor kétlem, hogy lefeküdne bárkivel is. Ha ma van az utolsó nap és keddig sem ír, akkor érdemes megkérdezned, hogy mi a helyzet vele.:)
(Ugyanaz a kérdés, ugyanaz a válaszom.)
20/26 A kérdező kommentje:
De együtt vagyunk, a másik kérdést nem én írtam ki
2021. aug. 23. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!