Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom arra hogy féltékeny legyek? Lehet hogy többet jelent neki mint egy sima barát?
A barátommal nyár eleje óta vagyunk együtt viszont lassan több mint 9 éve ismerjük egymást.
Úgy érzem a párom túl közel áll egy lány "barátjához". Ha gond van az életében vagy a barátjával azonnal rohan hozzá. Valamelyik nap is a csaj panaszkodott hogy a barátja felültette és a párom már rohant is hogy ne fölöslegesen jöjjön be Pestre majd ezek után hogy felvidítsa nem csak hogy enni hívta meg de néhány smink cuccot is vett neki. Úgy érzem túl sok pénzt költ rá...nem engedi fizetni soha ha együtt vannak (igaz engem sem). Úgy érzem néha olyan mintha két barátnője lenne a barátomnak és ez kicsit zavar de neki nem merem elmondani mert félek azt mondaná csak túl sokat látok bele ebbe az egészbe meg túl féltékeny vagyok
Barátom 21
Én és a másik csaj 18.
*21 éves, bocs
A kérdés attól még áll, pályakezdők sem szoktak vagyonokat keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!