Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van okom arra hogy féltékeny...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom arra hogy féltékeny legyek? Lehet hogy többet jelent neki mint egy sima barát?

Figyelt kérdés

A barátommal nyár eleje óta vagyunk együtt viszont lassan több mint 9 éve ismerjük egymást.

Úgy érzem a párom túl közel áll egy lány "barátjához". Ha gond van az életében vagy a barátjával azonnal rohan hozzá. Valamelyik nap is a csaj panaszkodott hogy a barátja felültette és a párom már rohant is hogy ne fölöslegesen jöjjön be Pestre majd ezek után hogy felvidítsa nem csak hogy enni hívta meg de néhány smink cuccot is vett neki. Úgy érzem túl sok pénzt költ rá...nem engedi fizetni soha ha együtt vannak (igaz engem sem). Úgy érzem néha olyan mintha két barátnője lenne a barátomnak és ez kicsit zavar de neki nem merem elmondani mert félek azt mondaná csak túl sokat látok bele ebbe az egészbe meg túl féltékeny vagyok

2021. aug. 21. 18:21
 1/7 anonim válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2021. aug. 21. 18:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Barátom 21

Én és a másik csaj 18.

2021. aug. 21. 18:28
 3/7 anonim válasza:
91%
Szerintem ahogy rohan hozzá, meg fizet beki mintha a barátnője lenne. Megaláz téged ezekkel. De ez csak az én véleményem. Elbeszélgetnék vele, hogy ezt talán nem kéne.
2021. aug. 21. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Arra azért kíváncsi lennék milyen módon "vidította fel".
2021. aug. 21. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk érdekelne, honnan van egy 18 éves srácnak annyi (zseb)pénze, hogy a barátnőjén túl (hiszen ez esetben alap, hogy neked is vesz, ugye?) még az ilyen kiscsajok sminkjére is futja.
2021. aug. 21. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

*21 éves, bocs

A kérdés attól még áll, pályakezdők sem szoktak vagyonokat keresni

2021. aug. 21. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, ha nem beszélsz vele akkor nem fog semmi változni. Szépen le kell ülni, elmondani neki hogy ez téged zavar, tisztázni, hogy ki mit szeretne és megbeszélni hogyan tovább. Nincs értelme annak, hogy magadban tartod a dolgot és tűröd, mert ezzel csak magad teszed tönkre.
2021. aug. 22. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!