Hogyan ne legyek ennyire féltékeny? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, ő nekem az első. És főleg fiú barátai vannak. Ismerem már másfél éve, és tudom, hogy ő nem egy olyan típus, aki megcsalna, meg sem próbálkozna ilyennel, de mégis féltékeny vagyok, pedig teljesen megbízok benne, csak zavar, hogy más fiúval van. Az egyik haverja egy olyan haverom, akit több mint 8 éve ismerek, és soha nem szúrna hátba. Mégis valamiért annyira féltékeny vagyok, van, hogy nem is tudok másra gondolni. Mit csináljak? Forduljak szakemberhez?2020. jún. 4. 21:18
1/2 anonim válasza:
Aha! Othello szindrómának nevezik. Kóros féltékenység magyarán. Indokolatlan a viselkedésed, keress egy szakembert.
2/2 anonim válasza:
tudatosítsd magadban, hogy csak azért, mert éppen veled van együtt, az nem azt jelenti, hogy innentől kezdve a te kis magántulajdonod, és csak az láthatja/szeretheti/találkozhat vele, akinek te megengeded. ugyanúgy szabad ember továbbra is, akinek joga van találkozni a barátaival, jól érezni magát. kész. nőj fel, vagy ha semmiképp nem megy, hagyd ott és indíts vissza az oviba, ne keserítsd meg az életét a hisztiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!