Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/23 anonim válasza:
Nem.
Nem dohányzóként nekem kellemtlen, hogy cigi szagú a ruhája, a haja, a keze egy lánynak.
A szájáról nem is beszélve. Kimondottan rossz számomra egy bagós lánnya csókolózni.
15/23 anonim válasza:
Igen, ha mossa a fogát és csók közbe nem érzem a nikotint, mert tesz érte, hogy ne érezzem. :)
(Nem dohányzó 24/F)
16/23 anonim válasza:
Igaz, lány vagyok. Viszont szerintem ez nem kizáró ok.
Mármint eleve, ha valaki annyira "megfog", akkor nem azt fogom nézni, hogy dohányzik e. Én sem szívom, de attól még nem ez lesz végítélet
18/23 anonim válasza:
Látom nem tetszik a más vélemény. :')
19/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem kellene. Még mit nem? Csókolózáskor csókoljam a nikotinos, dohánybűzös ajkát...? Nem.
20/23 anonim válasza:
Én sem akarnék hamutartóval csókolózni, félre ne értsétek de én egyszerűen falra mászok a szagától. Nem vetem el azt aki dohányzik, de én nem jönnék össze egy ilyen lánnyal ez nálam totál kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!