Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek megcsalt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés
A barátnőm elment bulizni két fiú barátjával és 2 napot ott töltött, szerintetek megcsalt? Én nagyon úgy érzem, hogy igen és nagyon zavar. Rákérdeztem de azt mondta nem volt semmi. Szeretnék neki hinni de nagyon nehéz.

2021. aug. 9. 18:59
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Azért nem mentem velük mert lerázott
2021. aug. 10. 10:50
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg korábban, csak fiúkkal flörtölgetett a jelenlétemben stb
2021. aug. 10. 10:51
 23/27 anonim ***** válasza:
60%

Jézusom, ha találkozni akarnék a barátaimmal és a pasim jönne utánam mint egy kutya azonnal dobnám de rohadt idegesítő 😃

Attol, hogy időt tölt a barátaival akik ellenkező neműek nem feltétlenül csalt meg. Soha nem mehet amúgy sehova? Mert bárhol megcsalhat nem csak a barátaival ha van rá hajlama 🥱

2021. aug. 10. 11:19
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik, te ezt már eldöntötted magadban, akármit írnak neked. :D

Én egy alkalomból még nem mondanám ilyen biztosan. Ha többször akarna nélküled eljárni, akkor már tisztáznám q dolgot. De mi is szerettünk még a párommal néha külön szórakozni. :)

2021. aug. 10. 12:56
 25/27 A kérdező kommentje:
Már nem nagyon érdekel a téma: D
2021. aug. 10. 16:02
 26/27 anonim ***** válasza:
43%
Elfogadtad, hogy nem csalt meg?
2021. aug. 10. 16:05
 27/27 anonim ***** válasza:
62%
Elfogadtad hogy meg szokott csalni?
2021. aug. 10. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!