Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt?
Figyelt kérdés
A barátnőm elment bulizni két fiú barátjával és 2 napot ott töltött, szerintetek megcsalt? Én nagyon úgy érzem, hogy igen és nagyon zavar. Rákérdeztem de azt mondta nem volt semmi. Szeretnék neki hinni de nagyon nehéz.2021. aug. 9. 18:59
12/27 A kérdező kommentje:
#10 Van okom gyanakodni, elhiheted, hogy nem alaptalan. Korábban is voltak nála érdekes dolgok amik felett szemethúnytam. De akkor is jogom lenne tudni mi történt pontosan. :)
2021. aug. 9. 20:42
13/27 anonim válasza:
Én nem értem, miért akarja mindenki tudni, ha megcsalták. Én nem akarnám tudni. Hagyjon el, vagy intézze el, hogy sose tudjam meg, de biztos nem akarnám, hogy ez idegeljen :D
14/27 terminator9000 válasza:
Keves az infónk, vele kell megbeszélned vagy derísd ki kivolt az a 2 fiú és őket kérdezd
15/27 anonim válasza:
Én el sem engedtem volna, max ha ott vagyok én is. Miért ment el nélküled? Miért nem veled volt a fiú haverjai helyett? Én nem bíznék benne.
16/27 anonim válasza:
Szerintem megcsalt. Én az ilyen lányt dobnám
17/27 anonim válasza:
Figyelj írd le.
Milyen a lány???
Sok éve ismerik egymást a barátaival???
A közeledben hogy viselkednek egymással?
Nagyon sok infó hiányzik.
Nem lehet megmondani.
Csak fújod a magadèt...
Ha valaki azt mondja nem csalt meg akkor rávágod hogy dee dee mert olyan a lány és elnèztèl neki sokmindent.
Ha valaki azt mondja meg salt téged azt lepontozod....
Ember fejsd már ki mit akarsz hallani...
18/27 A kérdező kommentje:
#17 Nem ismerem hálisten a gyökér haverjait. Nem mond róluk soha semmit, inkább tereli a témát. Gyakorlatilag semmit nem tudok róluk. Nem pontoztam le senkit, inkább ellenkezőleg, felpontoztam mindenkit.
2021. aug. 10. 08:44
19/27 anonim válasza:
És miért nem mentél velük hogy engedheted el magába??
20/27 anonim válasza:
#18 Az gyanús, ha tereli róluk a szót. Az az igazság, hogy én már ezelőtt szakítottam volna, ha ennyire nem bíznék meg a barátnőmben. A bizalom egy kapcsolat alapja.
Egyébként csalt már meg korábban? Vagy tett bármi olyat, ami miatt ezt feltételezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!