Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elakar vinni Balira de nemtudo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakar vinni Balira de nemtudok donteni szerintetek?

Figyelt kérdés
Történt hogy neten megismerkedtem egy arab származású sráccal aki elhívott engem balira nyaralni. Fizetné a repjegyet stb csak a barátom nem akar elengedni. Szerintetek mit tegyek? menjek és élvezzem az életet és dobjam a párom, vagy maradjak az unalmas eletemben? 17/L

2021. aug. 9. 16:14
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
8%
En mennek siman vicc nelkul. Akar pr0stinak is csak fozessenek meg luxuscuccokkal/nyaralassal kocsikazassal draga etteremmel stb. Siman eldobnam a kapcsolatom egy tehetosebb fiuert barmikor. De nem tudnak mit eldobni mert szegennyel sosem jonnek ossze ugy nem lehet boldog az ember ha ehezik🤪 barmikor barmilyen kockazat ellenere mennek marcsak az insta kepek es az irigy ismeroseim miatt is,hadd fajjon nekik. Menj szerintem,ne torodj a baratoddal mert o sosem fog tudni neked ilyen eletet nyujtani de most itt a lehetoseg. Hasznald szerintem ki. Idosen arra akarsz emlekezni hogy egy olyan sraccal eltel es alltal el egy ilyen lehetosegtol aki arra sem volt kepes hogy tanuljon es a munkajabol meggazdagodjon? Pedig a ferfiaknak ez a dolga,jol keresni! Ez egy alap szamomra.
2022. febr. 5. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!