Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elakar vinni Balira de nemtudo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakar vinni Balira de nemtudok donteni szerintetek?

Figyelt kérdés
Történt hogy neten megismerkedtem egy arab származású sráccal aki elhívott engem balira nyaralni. Fizetné a repjegyet stb csak a barátom nem akar elengedni. Szerintetek mit tegyek? menjek és élvezzem az életet és dobjam a párom, vagy maradjak az unalmas eletemben? 17/L

2021. aug. 9. 16:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem is az a baj hogy erkölcsileg milyen szinten áll szegény, hanem hogy ennyire naiv. Sosem jössz vissza, vagy prosti leszel vagy halott, elég rövid időn belül.
2021. aug. 9. 20:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy 17 éves lányt elengednének Balira valami ismeretlen arab fószerral, ott nem csak a csajnál van probléma, hanem otthon is...

Úgyhogy menj, utána biztos nem olvasunk ilyen kérdéseket itt gyakorin tőled :D

Még a magyar ismeretlen randizgatásokkal is nagyon nagyon kell vigyázni, és ezt úgy mondom, hogy én is van, hogy ismerkedek a neten. De sose mennék el egy másik országba/olyan városba, amit nem is ismerek, vagy ahol nincs olyan ismerősöm, aki ki tud segíteni, ha szarba lennék :D

Tudom, tudom, valószínűleg egy troll kérdése ez, de sose árt, ha valaki azt olvassa, hogy vigyázzon kicsit jobban magára.

2021. aug. 9. 20:25
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
Hagyjátok már szegényt, egy unatkozó troll
2021. aug. 9. 20:30
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Balin itt is el lehetsz a szomszédba,csak egy tálca sört hozzál neki.
2021. aug. 9. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:
9%
Debreceni vagy?
2021. aug. 9. 21:26
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Vagy

- troll vagy,

- észbontóan naív

- netán csak állampolgári jogodat gyakorlod. (Ugyanis hülyének lenni alkotmányos állampolgári jog.)

2021. aug. 10. 06:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te több szempontból is butácska vagy.

Nem tudom, rémlik-e, de anno szülők és a tanítónők számtalanszor elmondták, hogy ismeretlennel nem megyünk el sehová. Perszee, nyilván, ha ezt szó szerint vennénk, akkor mindenki a testvérével élne nemi életet, hiszen ameddig meg nem ismerünk valakit, addig az "idegen", ha pedig nem találkozunk vele, akkor nehéz igazán megismerni. De most nem filozofálni akarok. Egyáltalán nem véletlen, hogy óvnak minket attól, hogy vadidegenekkel mászkáljunk erre-arra. Lehet persze, hogy egy tündéri jó ember, aki a légynek sem tudna ártani, de azért nem árt elővigyázatosnak lenni. Nem tudom, mióta tart az ismerettség, de a szövegből nem az jön le, hogy ez régóta tartana. Gyakorlatilag egy ismeretlenhez akarsz menni, egy tök idegen terepre. Ez önmagában is veszélyes, ráadásul egy olyan kultúrába csöppennél bele, ahol a nőket finoman szólva sem veszik emberszámba.

Emellett az, hogy párkapcsolatban (?) vagy, és neked a legfontosabb, hogy egy idegen kannal szórakozz kettesben, hááát hogy is mondjam.. eléggé ribis. Nem, nem arról van szó, hogy párkapcsolatban az embernek ne lehetnének barátai. De erről itt lerí, hogy te dugni akarsz.

Az is eléggé ribis, ahogy a kapcsolatodról beszélsz. Tudod, gerinces körökben ha valaki mellett nem érezzük jól magunkat, akkor kulturáltan is le lehet rendezni, hogy kettéváljanak az útjaink. Mindenképp szakíts, mert ez nem párkapcsolat, sőt, te alkalmatlan vagy komoly kapcsolatra. Barátod meg ennél sokkal jobbat érdemel.

2021. aug. 10. 09:09
 18/21 anonim válasza:
30%
Viszket a nuncsó
2021. aug. 11. 00:33
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Woow hova slyed a világ. Szerintem te troll vagy,szerintem te írtad ki a barátnős kérdést is. De tudod mit, még magyarral akit nem ismerek se mennék balira ,nem hogy egy arabbal. :) Végülis majd , kapod a herkát napi szinten , kapsz 3napi hideg élelmet. Jó életed lesz. Vagy felébredsz vese nélkül. :) Vagy lehet hogy nem lesz semmi gond. De felelőtlen vagy. Te megérdemelnéd ,hogy valaki jól megneveljen ,hogy eszedbe se jusson ilyen..
2021. aug. 11. 08:56
 20/21 anonim válasza:
40%
Mindenképp indulj!!!
2021. aug. 20. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!