Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi történt? Bántotta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt? Bántotta?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, eddig minden okés volt.

Tavaly nyáron is, meg idén nyáron is elment diák munkára. (ugyanoda ment, mint tavaly) Egy hónapja említett egy srácot aki ott dolgozik, szintén diák meló. Azt mondta a, barátnőm hogy nem igazán bírja, meg olyan bunkó típus. Mondtam neki hogy kerülje el stb.

Utóbbi időben viszont nem tudom mi történt a barátnőmmel.. Mikor találkozunk mindig hosszú ruhában van, szótlan, szomorú. Ha hozzá akarok érni mintha ellökne. Tegnap meg egyszerűen kinyomta a telefont mikor a munkáról kérdeztem..

Eddig sose volt ilyen. Mindig bújós volt, elmondott mindent, és olyan jó rövid nadrágjai vannak.. Én ezt nem értem. Bántotta volna az f@sz fej?? Vagy mi??

2021. aug. 5. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen lehet...
2021. aug. 5. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Kérdezz rá amikor találkoztok, és ketten vagytok. Remélem nem történt vele semmi.
2021. aug. 5. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Valószínűleg a külsejét kritizálták, pl. lekövérezték, ez szokott ilyen reakciót kiváltani. Mindenképp próbálj meg beszélni vele erről. Sajnálom:(
2021. aug. 5. 16:57
 4/8 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm.

Nem hinném hogy a külseje lenne a gond.

2021. aug. 5. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Vsz. elcsábította.
2021. aug. 5. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Beszélj vele, hogy mi történt! Aztán segítesz Neki!
2021. aug. 5. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
94%
Arra tippelnék, hogy kikezdhetett vele...fogdosás stb Kérdezz rá óvatosan.
2021. aug. 5. 18:29
 8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Kiderült mi volt a probléma?
máj. 16. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!