Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Történt már olyan veletek...

Történt már olyan veletek hogy nagyobb gyermek bántotta a kisebbet miközben ti nem tudtatok oda figyelni (tusoltatok, mosogattatok, a postát hoztátok be, stb. )?

Figyelt kérdés
2 év lesz a gyerekek között, és kicsit aggaszt ez a kérdés, hogy vajon fog e történni ilyesmi. "szokott" e történni ilyesmi,mert ugye míg ott a felügyelet nyilván el van mondva a nagyobbnak hogy nem szabad, mert még a legkisebb dolog is fájhat egy kis babának, vagy nála kisebb gyermeknek.
2014. jan. 23. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, ilyen mindenhol van, kisebb nagyobb dolgok. Testvérféltékenység még a legjobban felkészített gyermek esetében is van.
2014. jan. 23. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Másfél év van a lányaim között, 1 és 2,5 évesek - érdekes, hogy soha nem akkor bántotta-bántja ( bár ma már inkább kölcsönösen civakodnak) mikor egyedül voltak, hanem ha ott voltam, és a kicsivel foglalkoztam ( öltöztettem, pelenkáztam)... igen, volt hogy megdobta játékkal-cumisüveggel, ami épp a kezében volt, s volt, hogy megütötte... hiába voltam ott, egy pillanat alatt történt...
2014. jan. 23. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 év van a két lányom között. A nagy sose bántotta, amíg még kicsi volt. Később kezdte el, amikor már a kicsi mászott, és ő is játszott a játékokkal.
2014. jan. 23. 18:56
 4/5 Jégtánc ***** válasza:
Nálunk fordítva volt.3 év van a fiaim közt,a kicsi bántotta mindig a nagyot.Később a nagyobb dugiba oda oda csapott neki vagy csipkedte.
2014. jan. 23. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk az 5 éves szórakozott azzal, hogy az 1 éves elé mindig kirakta a lábát. Akkor tanult járni, szép nagyokat esett:)

Volt több is, de azok a szokásosak voltak, nem adta oda, vagy elvette, ami a kicsinek kellett, stb. Komoly nem volt.

2014. jan. 24. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!