Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagy alkesz vagyok?
Figyelt kérdés
Barátnőm Tegnap este bemutatott a szüleinek. Vacsoráztunk, utána megkínáltak egy pálinkával. Egy pálinka nem pálinka, gyorsan kértem még egyet. Majd pezsgőt bontottak, de senki nem kért belőle, ezt néhány óra alatt egyedül ittam meg. Aztán még legurítottam néhány sört.
Barátnőm is meglepődött rajtam, ő is iszik de szerinte ez nagyon sok, amit leműveltem.
Barátnőm szülei azt mondtak, hogy kegközekebb Nálunk találkozzunk, mert kiiszom őket a vagyonukból.
Minek kínálgatnak akkor, ha nem szívesen adják.
Sztem Átlagos ivó vagyok.
20F
#Pia, alkesz, alkohol, Mr. Alkohol, Hello részeges, sör#Barátnő, após anyós jelölt
Neveletlenül, illetlenül viselkedtél. Első látogatáson "bemutatkoztál". Most még nem vagy alkoholista, de ha nem húzod be a kéziféket, rövidesen azzá válsz. Ezt garantálom.
2021. aug. 4. 14:49
12/20 A kérdező kommentje:
10!
Mert nem volt annyi esze, hoyg látta, hogy elfogyott, de újra megjkínáljon, utántöltsön. Csak annyit mondtam, Na Jöhet mégegy! Barátnőm szerint is bunkó voltam, de azt mondta a baratnőm még utaztunk hozzájuk, hoyg nyugodtan szoljak ha kérek valamit nem kell szégyellni. Akkor most.. Meg az Ő szülei mondtak h erezzem otthon magam.
2021. aug. 4. 16:18
13/20 anonim válasza:
Ne igyál ennyit, káros. Most fiatal vagy nem érzed, de később leépít a pia. Először csak alkalmanként iszol ennyit, aztán már gyakrabban, mert nem biztos, hogy meg fogod tudni állni, hiába érzed azt, hogy igen.
2021. aug. 4. 16:26
14/20 anonim válasza:
13: a válaszai alapján már leépítette...
2021. aug. 4. 16:38
15/20 anonim válasza:
Szerintem mertekeld egy kicsit… ezmar gaz. Meg fiatal vagy, de ha mar most ilyen vagy akkor nagy esely van ra, hogy alkoholista leszel. Ne sullyedj le odaig. Nem baj ha iszol, de legyen eszed is mar igy huszonevesen
2021. aug. 4. 21:50
16/20 anonim válasza:
Te marha..... :D Nah legfeljebb röhögtem egy jót
2021. aug. 4. 22:10
17/20 anonim válasza:
Én értem a logikád. Ne mondogassanak olyat h érezd otthon magad meg kérjél nyugodtan, ha amúgy meg bajuk van vele. Ne álszenteskedjenek.
2021. aug. 5. 01:03
18/20 anonim válasza:
Érezd otthon magad: szóval Te otthon folyamatosan iszol.
Tudod illendőségből töltünk mindig a pohárba, ha az üres. Így illik. Attól még nem kell azonnal meginnod.
Neked is tudnod kellene az illemet. De látszik, hogy nem tanítottak meg rá.
Én a lány helyébe már dobtalak volna.
2021. aug. 6. 13:11
19/20 anonim válasza:
Valóban illetlen vagy és tényleg sokat ittál, ráadásul még meg se érezted, akkor elég nagy lehet az alkoholfogyasztásod. Az pedig, hogy elkezdtél flörtölgetni az egyik válaszolóval elég gáz. Szegény lány helyében 2x meggondolnám, hogy együtt maradnék-e veled.
2021. aug. 29. 18:07
20/20 anonim válasza:
Attól még, hogy azt mondta a lány ne félj kérni valamit nem arra értette, hogy idd fel az italkészletüket. Sokan még egy pohár vizet se mernek kérni, te pedig pofátlanul odavágsz nekik egy olyat, hogy jöhet még? Ez nem egy kocsma, nem engedheted meg magadnak ezt a bunkó és tiszteletlen stílust. Szépen, udvariasan is lehet kérni még egy pohárral, és hiába esne jól még, nem illik sokkal többet kérni. Te aztán szép első benyomást kelthettél, gratulálok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!