Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Meztelen kép a telefonban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelen kép a telefonban?

Figyelt kérdés

A barátnőm telefonjában találtam a galériában róla(a melleiről) egy képet(nem kutattam) és aztán így elgondolkodtam hogy azt minek csinálta mert én nem szoktam tőle soha ilyeneket kérni, illetve nem is szokott küldeni.

A lányok szokták csak úgy magukat fotózgatni vagy sem?

2021. aug. 2. 21:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Szoktunk néha szexibb képeket csinálni magukról, főleg amikor nem jól érezzük magunkat a formánkban és ez egy kis önbizalmat ad (tudom furán hangzik). Ha gyakran küldözgettek egymásnak képeket az is lehet, hogy igazából neked készítette, pl arra az esetre, ha abban a hangulatban vagytok, de éppen nem sikerül jó képet lőni vagy úgy érzi nem néz ki elég jól, én is néha előre szoktam képeket csinálni. De azért mindenesetre kérdezd meg tőle, mert az is lehet, hogy másnak szánta (remélhetőleg nem).
2021. aug. 3. 01:41
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
én a punámat szoktam fotózni max, hogy van e gomba vagy rosszul nyírt szőr vagy nem-e pirosodott ki meg ilyenek, mert azt nehezebben látja az ember lánya mint a fiúk a lőcsüket...
2021. aug. 3. 15:44
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
#12 olyan szépen fogalmazol, hogy inkább megnézem én neked... xD
2021. aug. 4. 09:10
 14/23 anonim ***** válasza:
26%

Naiv vagyok nagyon drága kérdező:)

Szerintem te is tudod a választ erre😅

Lépj..:)

2021. aug. 4. 09:53
 15/23 anonim ***** válasza:
Csak én kértem tőle egy képet hogy legyen mire verni
2021. aug. 8. 01:31
 16/23 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, azt kiderül.
2021. aug. 16. 23:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Végül mi lett,ha szabad tudni? :)
2021. aug. 20. 22:57
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem kuldte nekem vegul azt a kepet, osszekevertem egy regebbivel szval akkor csinalta, mondta hogy havonta 1x jol erzi magat a boreben es szeret ilyet csinalni magarol, es ki is torolte, meg h ha baj nekem akkor nem is csinal, most igazabol elengedtem a temat elhiszem neki
2021. aug. 21. 16:53
 19/23 anonim ***** válasza:
62%
XD
2021. aug. 21. 17:42
 20/23 A kérdező kommentje:
Mi olyan vicces? Normális kapcsolatban vagyunk mittudok csinálni?Csak hinni neki
2021. aug. 21. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!