Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelen kép a telefonban?
A barátnőm telefonjában találtam a galériában róla(a melleiről) egy képet(nem kutattam) és aztán így elgondolkodtam hogy azt minek csinálta mert én nem szoktam tőle soha ilyeneket kérni, illetve nem is szokott küldeni.
A lányok szokták csak úgy magukat fotózgatni vagy sem?
Én fiúként sem fotózom magam ilyen helyen, nem értem miért indokolt.
Én simán rákérdeznék.
Kérdezz rá, mégis miért készít ilyent.
Ne azt mondd neki, hogy ezt mire véljem? vagy hasonló, ne számon kérd, csak finoman kérdezz rá, amikor nem számít rá. Fel fog tűnni, ha kamu a csaj.
Hát igazából itt egy ilyen deréklánc vagy nem tudom miaz az ékszer lenne a "lényeg" de megsem.
Benne van az ahogy a hasán van, de rajta vannak a mellei is, szval nyilván ezt ilyen szexis képnek szánta. Nagyon ismerős volt nekem a kép szóval szerintem kivételesen azt küldhette nekem de hónapokkal ezelőtt.
A képet a lomtárban találtam, illetve a keletkezési ideje is friss volt. Szval most vagy ott volt neki valahol és újra letöltötte valahonnan vagy nem értem. Valami célja volt azzal a képpel valószínűleg hogy megint a telefonján lett.(Mert ügye nem régebbről maradt ott és így utólag törölte csak ki). Amúgy is hatalmas rendet tart a galériajaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!