Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tul reagaltam vagy sem ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23Shinra kérdése:

Tul reagaltam vagy sem ?

Figyelt kérdés
Baratnom tegnapi nap folyaman felhozta az otletet h kulon takaroval szeretne aludni, amivel engem nagyon megbantott.Nem tudom megfogalmazni miert, de ezt kicsit elhidegelusnek erzem,viszont amikor latta ezt hogy nekem ez rosszul esett mar el is vetette az otletett, amire en megsertodotten csak nyomtam a tervet, es vegul o volt az aki megsertodott es akinek rosszul esett a kulon takaro otlet, meg mar o kuzdott hogy egy takaro legyen. Meg mondom oszinten bennem meg nagyon faj ez a dolog, hiszen nem arrol van szo h nem alszik velem egy takaro alatt , hanem az h egyaltalan feljott benne az hogy az intimitas ilyen jelet elengedjuk,elridegelve egymastol. Kerdesem az h tul reagaltam vagy tenyleg fajo dolog volt tole ilyet kerni?
2021. júl. 30. 06:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezen tényleg hülyeség besértődni. Attól hogy párja van az embernek, még had aludjon már kényelmesen. Valszeg nem jó neki hogy forogsz éjszaka meg lerángatod róla a takarót. Nem emiatt nem lesz köztetek elég intimitás, viszont el kéne fogadnod és megértened ha emiatt nem tud jól aludni, nem pedig hisztizni rajta.
2021. júl. 31. 10:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi van???? Tényleg ilyen miatt sértődtél meg?? :D Nekünk is külön takaró van,mert utálom rángatni esténként
2021. júl. 31. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon túlreagáltad.
2021. júl. 31. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A 23 a nevedben a korod lenne? Mert maximum 13 lehetsz ennyi ésszel... Egy takaró... te jó isten. Ráadásul még hisztizel is rajta. :D
2021. aug. 4. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!