Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tul reagaltam vagy sem ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23Shinra kérdése:

Tul reagaltam vagy sem ?

Figyelt kérdés
Baratnom tegnapi nap folyaman felhozta az otletet h kulon takaroval szeretne aludni, amivel engem nagyon megbantott.Nem tudom megfogalmazni miert, de ezt kicsit elhidegelusnek erzem,viszont amikor latta ezt hogy nekem ez rosszul esett mar el is vetette az otletett, amire en megsertodotten csak nyomtam a tervet, es vegul o volt az aki megsertodott es akinek rosszul esett a kulon takaro otlet, meg mar o kuzdott hogy egy takaro legyen. Meg mondom oszinten bennem meg nagyon faj ez a dolog, hiszen nem arrol van szo h nem alszik velem egy takaro alatt , hanem az h egyaltalan feljott benne az hogy az intimitas ilyen jelet elengedjuk,elridegelve egymastol. Kerdesem az h tul reagaltam vagy tenyleg fajo dolog volt tole ilyet kerni?
2021. júl. 30. 06:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom megunta hogy allandoan lehuzod rola ejszaka 😆 nem is ertem hogy lehet ilyen melegbe takaroval aludni

Amugy meg igen a hulyesegen sertodsz meg

2021. júl. 30. 07:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagáltad, hülyeség ezen besértődni.
2021. júl. 30. 07:34
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Miért nem kérdezted meg, hogy mi az oka? Miért???? Lehet, hogy csak túl szűk neki, éjjel esetleg lehúzás róla, vagy ilyenek.

Kislány vagy, hogy megkérdezés helyett inkább besértődsz? Kommunikáció egy kapcsolatban teljesen hülyeség?

2021. júl. 30. 08:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Túl reagálod
2021. júl. 30. 10:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon túlreagálod. Az én páromnak is két takarója volt, hogy mindkettőnknek legyen, ha szükségünk van rá. Nem a takaró miatt hidegültök el egymástól, ugyanúgy tudtok egymáshoz bújva aludni, vagy ahogy szerettek, csak így egyikőtök sem fog fázni az este. (Pontosan tudom, hogy vannak emberek, akik takaró nélkül nem tudnak aludni, én is ilyen vagyok, megőrülök, ha legalább derékig nem tudok betakarózni, legyen 40 fok vagy bármennyi.)
2021. júl. 30. 10:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Wtf? :D Egyrészt, hisztis és kommunikációképtelen vagy, másrészt, ki a fene alszik közös takaróval? Amikor néhány hotelben egy nagyot adnak a franciaágyra, attól is megőrülünk, mert mindketten szeretjük gyűrni, össze-vissza feküdni vele, és közben nem felébreszteni a másikat mozgással.

Szerintem csak két múmia tud közös takaróval aludni.

2021. júl. 30. 11:08
 7/14 terminator9000 ***** válasza:
100%
I de vékonyak lehettek ha elfértek 1 dunna alatt
2021. júl. 30. 11:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagáltad egy cseppet. Én soha az életben nem aludtam párommal egy takarólemez alatt, mert egyszerűen nem megy. Szükségem van saját takaróra, amit magam alá gyűrhetek. F
2021. júl. 30. 11:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jogtalanul sértődtél meg. Uralkodj magadon.
2021. júl. 30. 16:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Most nézem csak, hogy mit írtam 🙂🙃🤭 takarólemez 🤦‍♂️ #8
2021. júl. 30. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!