Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ti szerintettek is bántó,vagy csak én vagyok érzékeny?
Egyáltalán nem vagyok túl érzékeny.
A barátnőd érzéketlen és bunkó. Oké, hogy az ember megnéz valakit, aki jól néz ki. Van, akinél az is elmegy, ha kulturált módon elmondja, hogy tetszik neki valaki, egy ruha, egy izmos test, stb. De így részletezni, hogy arra vágyik, hogy ilyen pasival legyen??
Ez a lány érett egy normális kapcsolatra.
Kedves kérdező, nem te vagy túlérzékeny, enyhén szólva fura humora van a csajodnak.
A viccelődés és a szívatás két külön dolog, és az egyik belefér egy harmonikus párkapcsolatba, a másik meg nem. Egy párkapcsolatba olyan viccek férnek bele, amelyiken mindkét fél nevet.
Egyébként sajnállak, mert az, hogy ilyen poénokat simán eltűrsz és még mindig együtt vagy ezzel a csajjal, az tényleg arra utal, hogy te vagy a szubmisszív fél ebben a kapcsolatban, amely ez alapján nem egy kiegyensúlyozott párkapcsolat.
én lépnék a helyedben.
Szia! Fogad meg egy tanácsot!
Kozold vele, ha benyog meg egy ilyen 'poént' vagy szoba hozzá vagy mutogat vagy akármi. Kozold vele... Jó akkor innentől kezdve te ilyen megnyilvanulasok rá nem tartasz tovább igényt, mellesleg elég undorító poén volt, lehet menni és keresni ilyen palit. Hirtelen köpni nyelni nem fog tudni a meglepetsegtol, mellesleg most fog kiderul i, hogy tényleg csak poenkodik e vagy komolyan gondolja csak burkoltan, viccbe csomagolva. Ha tényleg szeret befejezi, vagy ha nem... Akkor úgy is ki derült. Te pedig ocsisajt ne hagyd magad ;) N31 hülye kis pi.. a a barátnőd már bocs
De ez nem is a túlérzékenységről szól. Hát megkérte, hogy ne mondja, ebbe mi nem érthető. Ha a párom megkér, akkor leállok, mert szeretem és nem akarom hogy rossz legyen neki. Főleg, hogy nem olyan dologról van ebben az esetben szo, amiről olyan nehéz lenne leszokni.
Egyébként ez nem azt jelenti, hogy ne lenne humorérzéke. Én se szeretek ilyeneket hallani a barátomtól, ettől függetlenül tök jól reagálom le a poénokat, ill. Nekem is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!