Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ti szerintettek is bántó,vagy csak én vagyok érzékeny?
Valóban, nem nagyon van tekintettel az érzéseidre.
tarthat érzékenynek, de akkor is, ha ez neked sza*ul esik, abba kellene hagynia.
Én lányként azt mondom, hogy valószínűleg csak viccel, de nem te vagy túl érzékeny, ez tényleg sértő.
Én azért ilyen szinten már nem szoktam ezzel viccelődni, de biztos, hogy nem akar rosszat a barátnőd, szerintem csak nem tudja, hogy ez neked tényleg rosszul esik.
Kérd meg, hogy ne mondjon ilyeneket, vagy ha mégis annyira szeretné, akkor ne előtted, hanem a barátnőivel beszélje meg ezeket.
A mosolyszünet már adott, mert a kérdezőnek nincs humorérzéke. :D
Ughhh, nem tudnék elviselni egy ilyen beragadt, fafej párt. A barátnőmmel mi is rengeteget viccelünk ilyesmivel, sőt, ő mutat rá ha egy jó csajt lát, stb. Lazulj el, kérdező, bearagdtál valami 19. századi konzervatív testbe, de már a 21. században vagyunk.
Teljesen mindegy, hogy ki mennyire érzékeny, egy párkapcsolat arról is szól, hogy a felek tekintettel legyenek egymásra. Van, akinek több fér bele, van, akinek kevesebb. De hatalmas nagy bunkóság olyat mondani vagy csinálni, amiről tudjuk, hogy a másiknak rosszul esik. Hol van itt a szerelem? Ha szeretek valakit, akkor nem fogom a határokat feszegetni, és meg sem fordulna a fejemben olyasmit mondani, amivel őt megbántanám. Pont azért, mert szeretem.
Szóval: ilyen szempontból mindegy, hogy komoly-e vagy csak vicc, ha azzal megbánt, akkor én azt mondom, hogy nem ő a megfelelő társ számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!