Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg az én hibám?
valószínűleg mindketten hibásak vagytok.
a csajnak kicsit megértőnek kéne lennie (de egyébként ha ilyen szinten irigy és sértődős típus, akkor lehet, hogy elengedném a helyedben... később még hisztizhet).
viszont nem mindegy, hogy mit írtál a barátnőjének. az nem lenne rossz, ha elmondanám, lehet, hogy többet tudnánk segíteni.
Annyi volt, hogy hét elején felvett a csaj és kb azóta váltottunk pár szót!
-szia
-hogy vagy
-milyen volt a napod stb.
De semmi akkor talizunk vagy flörtölés mert most volt nekem a csaj!És most én vagyok a sza& meg ilyenek!Gondolom van most más pali azért is csinálta ezt… Nem értem, hogy ha szeretem mert megkedveltem és bejön ergó ezért másztam rá és engedte meg minden akkor miért csinálta ezt?Ja és haveromnak elmondta, hogy mi ez miatt tiltott de nekem semmit nem mondott csak letiltott… olyan agyfas&om van ma, hogy nem tudok gondolkodni mert ezen kattog az agyam, hogy logikát keressek benne!Mi lett volna, ha összejövünk?Nem beszélhetek senkivel?Egyébként vagdosta magát meg apjával ivott ami nem kicsit gáz!
ha vagdossa magát és az apjával iszik, az önmaga elég sok problémát von maga után.
de ha nagyon ragaszkodsz hozzá (ne tedd), akkor beszélj vele élőben. vagy írj egy magyarázkodó üzenetet a barátnőjének, ő majd biztos megmutatja a csajnak az üzeneteket, amiket küldesz.
én hagynám.
Igen, eléggé lenézi magát, mondogatta, hogy jobbat is találok…
Megint megnyíltam és ez lett a vége, lehet hagynom kellene ezt a társkeresést! Csaj 19 én 21
Teljesen megértelek kérdező, én ugyan így vagyok csak fiúk terén. (22n) De egyszer majd jön valaki, aki megbecsült, majd jön magától...
6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!