Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez tényleg az én hibám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg az én hibám?

Figyelt kérdés
Online ismerkedtünk meg és 2. Talinál már volt petting meg egyebek!De ezek után tiltott és beszélni nem hajlandó velem, azért mert a barátnőjét rámküldte és megkérdezte tőlem, hogy talizunk-e?A csaj szerint én megcsaltam úgy, hogy nem is jártunk és amikor mondtam, hogy szeretem akkor meg gúnyosan nézett és azt mondta, hogy “oké”! Tudom, hogy elrontottam és nem kellett volna visszaírjak a bnőjének… ja és nekem azt mondta, hogy nincsenek barátai ami nem volt kicsit fura….
2021. júl. 18. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyban függ szerintem attól, hogy mit írtál a barátnőjének.
2021. júl. 18. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ ez az egész, hogy mit írtál vissza a barátnőjének? Amúgy a lány egy kicsit túl gondolhatta...
2021. júl. 18. 19:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg mindketten hibásak vagytok.

a csajnak kicsit megértőnek kéne lennie (de egyébként ha ilyen szinten irigy és sértődős típus, akkor lehet, hogy elengedném a helyedben... később még hisztizhet).

viszont nem mindegy, hogy mit írtál a barátnőjének. az nem lenne rossz, ha elmondanám, lehet, hogy többet tudnánk segíteni.

2021. júl. 18. 19:50
 4/10 A kérdező kommentje:

Annyi volt, hogy hét elején felvett a csaj és kb azóta váltottunk pár szót!

-szia

-hogy vagy

-milyen volt a napod stb.

De semmi akkor talizunk vagy flörtölés mert most volt nekem a csaj!És most én vagyok a sza& meg ilyenek!Gondolom van most más pali azért is csinálta ezt… Nem értem, hogy ha szeretem mert megkedveltem és bejön ergó ezért másztam rá és engedte meg minden akkor miért csinálta ezt?Ja és haveromnak elmondta, hogy mi ez miatt tiltott de nekem semmit nem mondott csak letiltott… olyan agyfas&om van ma, hogy nem tudok gondolkodni mert ezen kattog az agyam, hogy logikát keressek benne!Mi lett volna, ha összejövünk?Nem beszélhetek senkivel?Egyébként vagdosta magát meg apjával ivott ami nem kicsit gáz!

2021. júl. 18. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ha vagdossa magát és az apjával iszik, az önmaga elég sok problémát von maga után.

de ha nagyon ragaszkodsz hozzá (ne tedd), akkor beszélj vele élőben. vagy írj egy magyarázkodó üzenetet a barátnőjének, ő majd biztos megmutatja a csajnak az üzeneteket, amiket küldesz.

én hagynám.

2021. júl. 18. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban csak ennyiből állt a beszélgetésed a másik csajjal és tényleg egyáltalán nem flörtöltetek, akkor nem értem, hogy mi baja lehetett. Max csak arra tudok gondolni, hogy önértékelési problémái lehetnek, ami miatt ennyire féltékeny. Ha ilyen könnyen dobott, akkor nem érdemes rajta rágódni (ezt nőként mondom), majd jön valaki, akivel működik a dolog.
2021. júl. 18. 20:03
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen, eléggé lenézi magát, mondogatta, hogy jobbat is találok…

Megint megnyíltam és ez lett a vége, lehet hagynom kellene ezt a társkeresést! Csaj 19 én 21

2021. júl. 18. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát sok ilyen lelkileg sérült lányka van, inkább ne keress logikát mert csak meg örülsz, légy hálás hogy idáig is eljutottál vele... aztán zárd le,ne keresd magadban a hibát (ilyenkor hajlamos rá az ember).
2021. júl. 18. 21:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy túl jó szívű vagyok és inkább elnézést kérek és inkább lemegyek kutyába csak azért, hogy együtt maradjunk… Tudom ezen változtatni kellene de egyszerűen már szeretnék egy tartós kapcsolatot :/
2021. júl. 18. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek kérdező, én ugyan így vagyok csak fiúk terén. (22n) De egyszer majd jön valaki, aki megbecsült, majd jön magától...

6-os voltam

2021. júl. 18. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!