Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted megengedné(k)? Elvinnének egy 30km-rel odébbi városba a tali miatt?
Jöjjön ő, ő a fiú!
Te ilyen fiatalon elmennél egy idegen helyre, ahol semmit nem ismersz.
Sétáljatok, ismerkedjetek nálatok.
Szülőként én nem engednélek el ilyen ismeretlen helyre, habár nem tudom, hogy mióta ismeritek egymást.
Gondolom azért csak van Volánbusz ott, ahol laksz. Amíg nyilvános, viszonylag forgalmas helyen vagy a sráccal nappal, addig szerintem nem nagyon kell félned. Én is kisebb településen lakom, megértem ha nem akarnál az ismerősök előtt mászkálni. Max. mondd azt a szüleidnek, hogy egy barátnőddel találkozol.
Amúgy meg ez az "ő a fiú, ő menjen" felfogást hagyjuk már a fenébe xd nem itt tartunk ma már, a fiú is nagy eséllyel a szüleitől kap pénzt (jobb esetben akkor is ha dolgozik) és a lány is. Egyik netes barátom is (lány), első találkozás előtt a 200 km ellenére ő jött el hozzám (15 voltam, ő 14), pedig akkor távkapcsolatnak indult a dolog. Úgyhogy ha azt látod jobbnak, hogy te menj, nyugodtan, de ne várd el, hogy ők vigyenek el. Te is fel tudsz ülni a tömegközlekedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!