Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerinted megengedné(k)?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted megengedné(k)? Elvinnének egy 30km-rel odébbi városba a tali miatt?

Figyelt kérdés
17 éves az a fiú akivel találkozni szeretnék én 2 évvel fiatalabb.Nemtudom hogy mondjam el a szüleimnek.Nem beszéltem még a szüleimnek senkiről sem.Főleg a korkülönbség aggaszt.Először anyumnak szeretném elmondani csak sosincs bátorságom és a megfelelő idő sincs meg.meg ahogyan ismerem anyum azzal az indulattal elmondaná apumnak...Meg nemtudom hogy mennyire érdekelné őket a korkülönbség...
2021. júl. 8. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Jöjjön ő, ő a fiú!

Te ilyen fiatalon elmennél egy idegen helyre, ahol semmit nem ismersz.

Sétáljatok, ismerkedjetek nálatok.

Szülőként én nem engednélek el ilyen ismeretlen helyre, habár nem tudom, hogy mióta ismeritek egymást.

2021. júl. 8. 20:41
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Ez a jöjjön ő, ő a srác eléggé 20. századi felfogás
2021. júl. 8. 20:50
 3/12 A kérdező kommentje:
kicsit félre érthető lenne...csak most mit mondjak a szüleimnek?Mert ahol én lakom ott nincs nagyon semmi sem ahol közösben (kettesben) lehetne lenni...Ezért gondoltam a városra,ott több minden van,viszont bekéne vinni engem...És azt nem tudom hogy hogyan mondjam el...vagy mit mondjak,mikor.
2021. júl. 8. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán kérdezd meg a szüleid. Fényes nappal lenne gondolom, nem rögtön ott aludni hívott el.
2021. júl. 8. 20:54
 5/12 A kérdező kommentje:
persze hogy nem.meg 4 hónapja ismerem.
2021. júl. 8. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért csak van Volánbusz ott, ahol laksz. Amíg nyilvános, viszonylag forgalmas helyen vagy a sráccal nappal, addig szerintem nem nagyon kell félned. Én is kisebb településen lakom, megértem ha nem akarnál az ismerősök előtt mászkálni. Max. mondd azt a szüleidnek, hogy egy barátnőddel találkozol.

Amúgy meg ez az "ő a fiú, ő menjen" felfogást hagyjuk már a fenébe xd nem itt tartunk ma már, a fiú is nagy eséllyel a szüleitől kap pénzt (jobb esetben akkor is ha dolgozik) és a lány is. Egyik netes barátom is (lány), első találkozás előtt a 200 km ellenére ő jött el hozzám (15 voltam, ő 14), pedig akkor távkapcsolatnak indult a dolog. Úgyhogy ha azt látod jobbnak, hogy te menj, nyugodtan, de ne várd el, hogy ők vigyenek el. Te is fel tudsz ülni a tömegközlekedésre.

2021. júl. 9. 11:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
(ők alatt a szüleidet értem, persze)
2021. júl. 9. 11:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát azért gondoltam hogy a szüleim vinnének el,mert nem nagyon ültem semmilyen tömegközlekedési cuccoson :'D
2021. júl. 9. 20:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor iskolába is a szüleid visznek olyan nagy lány vagy? Nem kellene még randiznod, azt a nagy lányok szokták, nem olyanok, akiket még anyuci hord iskolába.
2021. júl. 10. 09:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Szóval el akarod vinni a szüleidet is. Mert vissza csak nem sétáész.
2021. júl. 10. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!