Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat vajon?

Figyelt kérdés
A minap utazás közben láttam egy srácot. Először nem vett észre, de később már igen. Amíg le nem szállt, addig vagy engem bámult vagy nézte a tájat. Aztán 3 napja bejelölt facen és írt. Vissza is írtam..de oly teszetoszán válaszolgatott. Nem írta se nem mondta, hogy mit akar tőlem. Tegnap megint utaztam, erre ő is utazott. Nem jött oda, nem is köszönt, csak megint bámult. Szerintem ez, hogy nem jön oda és csak bámul ez nagyon idegesítő. Mit akarhat, amit ennyire nem mer közölni?
2021. júl. 8. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
100% tetszel neki, csak nem szeretne odamenni valamiert:/ Talán félénk.
2021. júl. 8. 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Vajon? Vajon mit akarhat... Mondjuk megmutatni a képeslapjait? Bélyegeit?

Szexet, kapcsolatot, kérdezd őt.

2021. júl. 8. 12:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. A probléma csak az, hogy engem ő nem igazán érdekel. Ha esetleg ír vagy odajön (amit kétlek), akkor rákérdezek, hogy mi a szitu.
2021. júl. 8. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekelne akkor nem írtad volna ki a kérdést, vagy nem válaszoltál volna neki, eleve észre sem vetted volna hogy bámul.;)
2021. júl. 8. 12:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki, hogy megtudjam, hogy mit akarhatott. Lehet, hogy csak ismerős voltam neki valahonnét, tudja a fene. Mostmár tudom, hogy valszeg mit szeretett volna. Válaszra pedig azért méltattam, mert nem akartam olyan bunkó parasztnak tűnni aki még arra sem válaszol, hogy szia, hogy vagy.
2021. júl. 8. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért de ezen a téren nem vagy éles kés, Vagy szimplán kérdést akartál kiírni.
2021. júl. 8. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Na fejezd mar be ezt a kamuzgatast, hogy nem erdekel, de azert ide kiirogatod a kerdeseidet.

Meg meg is vagy sertodve hogy nem koszon rad, meg nagyon idegesit.

Nem erdekel a lo*aszt nem erdekel, legalabb magadnak ne hazudj ide, ertelme sincs mert full anonim az egesz.

Ha akarsz valamit akkor most rajtad a sor hogy rairjal valamit vagy odamenj.

Ha meg a zonaban akarod tartani mert tetszik hogy valaki vegre erdeklodik irantad, akkor ne legyel paraszt es engedd el a sracot hogy mas csajnal probalkozzon, akinel megy is valamire. Ird meg neki hogy "bocsi nem vagy az esetem" es meglatod mar nem is fog bamulni. De ez olyan szar lenne mi? Eddig vonzodtak hozzad most meg mar nem fognak.

Na kezdjel most mar valamit magaddal.

2021. júl. 8. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7# Te nagyon szigorú vagy:D
2021. júl. 8. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
ha nem nagyon válaszol, akkor qrva félénk, tapasztalatlan lehet
2021. júl. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!