Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 és egy 21 éves között lehet valami?
Figyelt kérdés
Most dilemmába vagyok. Félek attól hogy a szüleim mit szólnának,meg ilyesmi. Pedig aranyos fiú,de én úgy érzem hogy ez egy kicsit nagy korkülönbség2021. júl. 7. 12:18
1/11 anonim válasza:
Nekem volt ilyen idősen ennyivel idősebb párom, másfél évig együtt voltunk, a szülőket sem zavarta a dolog, úgyhogy ha te nem érzed kellemetlenül magad, hogy idősebb, akkor no para :D
2/11 anonim válasza:
szerintem sem vészes. ha nagyon bejön és úgy érzed, hogy szívesen járnál vele, nem éreznéd magad kellemetlenül, akkor hajrá. ha félsz a szüleid reakciójától, akkor először beszélj velük a témáról.
3/11 anonim válasza:
Ha ő dolgozik, te meg tanulsz, teljesen más.
Nem fog működni.
Akik azt mondták h igen, azok tapasztalatlanok vagy tinik.
4/11 anonim válasza:
#1-es vagyok, 20 éves mostanra. A párom dolgozott akkor, én gimis voltam, és másfél évig együtt is voltunk. Nem lehetetlen, az, hogy #3-asnak nem jött be,hát sajnálom, de ne mi legyünk már a tapasztalatlanok, mert másnak nem jött össze :/
5/11 anonim válasza:
3as, pedig működik. A párom dolgozott én tanultam, 4 éve vagyunk együtt jelenleg.
7/11 anonim válasza:
Egy 16 es egy 26 eves kozott is lehet bármi, de legalább egy jó dugás biztosan. Szerintem aki problemazik, az tipikusan nem látja a fától az erdőt.
9/11 anonim válasza:
Nekem 17-21 felállás volt, 6 éve a párom, fél éve a vőlegényem. Mindig volt eltérő szakasz, amikor ő már egyetemre járt, én még nem, amikor ő már dolgozott, én még nem. Ebből nekünk soha nem volt problémánk.
10/11 anonim válasza:
Szerintem pont jó,nem gáz ez a korosztály különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!