Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem nem szeret?18/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem szeret?18/F

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt, előtte barátok voltunk sokáig.

Volt egy exem aki ugyanígy viselkedett, mindíg is éreztem, és kiderült h kb csak kellék voltam és össze-vissza csalt.

A mostani barátnőm kettesben normális tud lenni velem. Ha társaságban vagyunk full leszar, de tényleg egyáltalán egy szót nem szól hozzám, úgy tudom h amikor nevetsz a tudatalattid arra az emberre néz akit kedvelsz. Rám soha nem néz. Beszélgetésben is érdektelen, soha nem kérdezi meg h mit csináltam ma stb. Amikor elmondtam neki azt kaptam hogy ő nem tudja ezt úgy kifejezni, meg ilyenek..

Mint ahogy a volt barátnőm is ezt mondtam. H habi elrejti az érzéseit,közben még nem is voltak.

2021. júl. 3. 02:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de jó nagy papucs vagy.

Gondolom az sem véletlen, hogy ki kellett írnod egy ilyen kérdést.

2021. júl. 3. 02:50
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Ez van ha nem tudod rendesen medugni a csajt.
2021. júl. 3. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ez alapján várod, hogy megmondjuk egy komplex emberről, hogy szeret vagy sem akkor ott bajok vannak.

Mi van ha neki nem a beszélgetés a szeretet nyelve, hanem az érintés?

Vagy ha ennyire nem tetszik és nem hajlandó megbeszélni se minek vagy vele?

Azon meg pláne elgondolkoznék, hogy már másodjára miért vonzottam be egy pont ugyanolyan csajt, aki ezt csinálja velem...

2021. júl. 3. 08:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Az első 2 kommentelő mi a szart érez? xd

Csak számomra nem normális hogy ha elmegyek egy buliba az ő társaságával, és nem ismerek senkit, akkor legalább néha néha jöjjön oda mert próbálok ismerkedni de kellemetlen.

2021. júl. 3. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Mit érez? Szánalmat.
2021. júl. 3. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!