Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinteket szeret meg?
Szoval van egy fiu, aki nagyon tetszett, es majdnem ossze is jottunk, de sajnos az en hulyesegembol visszautasitottam, mert bizonytalan voltam). Na szoval, azota amugy joban maradtunk, es szinte minden nap beszelunk (snapchaten). Mindig keres engem, mjndig o ir ram szinte. En nem tudom, hogy mit erzek iranta, szeretnem elfelejteni (2 honap mulva egy evre elkoltozik az usaba), de megis ugy erzem, higy nem tudom elengedni ot. Fonts resze az eletemnek, de inkabb ugy tekinek ra, mint egy nagyon jo baratra. O meg szeret engem szerintem, mivel szeptember ota(amikor majdnem osszejottunk), nem volt mas lannyal. En nekem kozben volt baratom, de hamat vege lett, nem szerettem ot. A fiu azota elhivott talalkozni, es monfta hogy hianyozni fogok neki, es ki szeretne kint rakni rolam egy kepet az agya melle. Szerintetek ez mit jelent? En se vagyok biztos magamban, mivel egyik reszrol probalok ugy tekinteni ra, mint egy baratra mert 2 honao mulva mar nem lesz itt, viszont masik oldalon meg fontos szamomra, es szerintem szeretem ot...
17/l
Húha, a kérdező félreütött vagy 5 betűt, meg nem használ ékezeteket... nagy dolog, lőjük is le, lol. Ez messze nem az a szint, amibe bele kéne kötni.
Egyébként lehet, hogy szeret, de ezt inkább te érezheted rajta, a viselkedésén, ahogy viszonyul hozzád, stb. Szerintem elfelejteni ne próbáld, még biztos látjátok egymást, ha visszajön. Találkoztatok, amikor elhívott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!