Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez normális? A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? A többi lent..

Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Eljöttünk az első közös nyaralásunkra az ő családjával. Nagyon szeretem az anyukáját is és az apukáját is, viszont egyre furább nekem egy dolog. A nyaralás alatt, amikor mengyünk sétálni, a barátom az anyukájával megy kézen fogva, a kezüket összekulcsolva. Amikor megállunk öleli, puszilja. Ha leülünk valahova, akkor küldi neki a puszikat. Amikor ők kézen fogva mennek, akkor én vagy előttük vagy mögöttük kullogok az úton, aztán amikor látszik rajtam, hogy nem esik jól, akkor jön oda és fogja az én kezem is. Én értem, hogy jó a kapcsolatuk, de nekem ez kicsit sok. Velem van a baj?
2021. jún. 20. 11:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Már csalódott vagyok, vagy nem is tudom mit érzek. Mindig elmegy minden kedvem, amikor megtudom, hogy a szüleivel kell valahova menjünk, mert tudom ez következik..
2021. jún. 21. 20:02
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy apuka mit szól ehhez az egészhez? Ő sem kap észbe, és nem beszélget el a kisfiával?
2021. jún. 21. 20:15
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Milyen érzés dugni egy kisfiúval ?
2021. jún. 21. 20:42
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
13-as vagyok, A kisfiút persze lelkileg értem, biztos nem lehet jó egy lelkileg kisfiúval szexelni... Hogy tudsz rá így férfiként felnézni, ha az anyjáról nem vált le?
2021. jún. 21. 20:44
 15/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem őt, és érzem, hogy ő is engem. Érezteti velem, foglalkozik velem rengeteget, más panaszom nem is lehetne, egyedül csak ez
2021. jún. 21. 21:07
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
Okés, én ezzel a kisfiús dologgal nem megbántani akartalak.
2021. jún. 21. 21:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Persze tudom, és köszönök minden eddigi választ!
2021. jún. 21. 21:31
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nagyon szánalmas és undoritó. Ha az én párom tenne ilyet, akkor szakitanát vele... Szexelni sem akarnák vele, mert honnan tudhatnám, hogy nem-e az annyára gondol közben...
2021. júl. 3. 11:48
 19/22 anonim válasza:
Menekülj!
2021. júl. 20. 20:03
 20/22 A kérdező kommentje:
Azóta szakítottunk. Vagyis ő szakított velem, természetesen az anyja miatt:)
2021. szept. 18. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!