Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítottunk barátommal ma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk barátommal ma hozza el nekem egy kijelölt helyre a cuccaimat, hogyan szúrhatnék neki vissza? (megcsalt)

Figyelt kérdés

Mind a ketten 16 évesek vagyunk és osztálytársak, megcsalt egy másik csajjal aki szintén osztálytárs. Kb olyan külsőre mint én, sminkeljem ki magam? Legyek csinos? Vannak még ilyen praktikák, hogy bánja azt amit tett? Vagy nem is fogja megbánni?

16l

2021. jún. 16. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Ne álltalánosíts azért. Pasi vagyok, 18 is múltam már, de még alkalmim sem volt soha. Párom meg főleg nem csalnám meg. Nyílván vannak olyan pasik akik megcsalnák a párjukat, de ilyen csajok is.

Én soha nem csaltam meg még senkit. Még csók se volt senkivel olyankor, amikor volt kapcsolatom. Pedig egyszer volt egy haldokló kapcsolatom, ahol igazából tudtuk, hogy vége, csak kimondva nem volt. Volt egy másik lány, akivel lehetett volna valami és volt egy pillanat, amikor meg kellett volna csókolnom, de nem tettem, mert párom volt. Még akkor is ha vége volt a kapcsolatnak.

Ennek már lassan 8 éve, de mai napig bánom. Másrészről meg tudom, hogy helyesen cselekedtem. Ha újra átélhetném azt a pillanatot, ugyan azt tenném, csak sajnálom az egészet, mert lehet ő lett volna az igazi.

2021. jún. 16. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Én is arra hajlok, hogy semmi extra dolgot nem kell tenned. Se túlzottan kicsípni magad, sem fenyegetőzni, sem sírni, semmit.

Mivel egy osztályba jártok, vele és a másik csajjal is, a te méltóságod és büszkeséged azon áll vagy bukik, hogy milyen tartással csinálod végig ezt az időszakot.

Biztos vannak olyanok, akik valami jó kis balhéra számítanak, de ne add meg nekik ezt az örömöt!

Nem kell velük bunkózni, tegyél úgy, mintha mi sem történt volna, legyél teljesen semleges feléjük. A legnagyobb bosszú itt az, ha nem állsz bosszút. Mivel ezzel is azt mutatod, hogy ennyire nem számít neked ez az egész. Hidd el nekem, a srác fogja magát idővel hülyén érezni, ez tapasztalatból mondom. A csaj meg, na... az ilyeneknek van külön gyűjtőneve, de az oldal letilt ha ide kiírom ;)

2021. jún. 16. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem az ilyen "bosszúkampányok" eléggé gyerekesek. A közöny, a továbblépés a legjobb bosszú, hidd el. :)
2021. jún. 16. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Ha kicsíped magad, csak még jobban nyeregben fogja magát érezni, és leégeted magad.
2021. jún. 16. 18:57
 15/15 paradicsom31 ***** válasza:
Vegyél fel valami csinit, de ne legyen túl sok. Sminkelj, de ne erősen :) hadd lássa, hogy jobb vagy nélküle.
2021. jún. 30. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!