Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőm skizofrén?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teblxrd kérdése:

Barátnőm skizofrén?

Figyelt kérdés
Állandóan hamis dolgokat állít hogy én mással beszélek, biztos megcsalom stb. H már nem szeretem, h már nem kívánom. Pedig ebből semmi nem igaz
2021. jún. 10. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem feltetlenul, inkabb csak igy probal veszekedest provokalni hogy konnyebben kilepjen a kapcsolatbol. Neki ugyanis jo esellyel mar van valakije.
2021. jún. 10. 22:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Biztos ez? Nem hinném nagyon belém van esve elvileg és én is szeretem de nem tudom mért provokálja állandóan
2021. jún. 10. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Azert mert bumzi no
2021. jún. 10. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kevés az önbizalma és azért.

Lehet, hogy Te mégsem mutatod úgy ki a szereteted iránta, mint ahogy azt gondolod.

Lehet a saját maga bizonytalanságát vetíti ki rád.

Nagyon sok variáció létezik. Üljetek le és beszéljetek az érzéseitekről nyíltan és őszintén egymásnak. Kommunikáció nélkül nem működik egy kapcsolat, kellenek mélyebb beszélgetések is.

2021. jún. 10. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
borderes
2021. jún. 11. 03:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha o skizofren, akkor te meg autista vagy.

Konyorgom, legalabb nezz utana mi az hogy skizofren, nezz youtube videokat.

Feltekenyseg nem egyenlo skizofrenia.

Jezusom, ezt le is kellett irnom...

2021. jún. 11. 12:06
 7/8 terminator9000 ***** válasza:
Talán nagyon fél hogy elveszít, mint irtad hogy nagyon beléd van esve, vele beszéld meg hogy megbízhat benned
2021. jún. 11. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
volt ilyen korszakom, majd kinovi.. 19/L
2021. jún. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!