Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teblxrd kérdése:
Barátnőm skizofrén?
Figyelt kérdés
Állandóan hamis dolgokat állít hogy én mással beszélek, biztos megcsalom stb. H már nem szeretem, h már nem kívánom. Pedig ebből semmi nem igaz2021. jún. 10. 22:28
1/8 anonim válasza:
Nem feltetlenul, inkabb csak igy probal veszekedest provokalni hogy konnyebben kilepjen a kapcsolatbol. Neki ugyanis jo esellyel mar van valakije.
2/8 A kérdező kommentje:
Biztos ez? Nem hinném nagyon belém van esve elvileg és én is szeretem de nem tudom mért provokálja állandóan
2021. jún. 10. 22:54
4/8 anonim válasza:
Lehet kevés az önbizalma és azért.
Lehet, hogy Te mégsem mutatod úgy ki a szereteted iránta, mint ahogy azt gondolod.
Lehet a saját maga bizonytalanságát vetíti ki rád.
Nagyon sok variáció létezik. Üljetek le és beszéljetek az érzéseitekről nyíltan és őszintén egymásnak. Kommunikáció nélkül nem működik egy kapcsolat, kellenek mélyebb beszélgetések is.
6/8 anonim válasza:
Ha o skizofren, akkor te meg autista vagy.
Konyorgom, legalabb nezz utana mi az hogy skizofren, nezz youtube videokat.
Feltekenyseg nem egyenlo skizofrenia.
Jezusom, ezt le is kellett irnom...
7/8 terminator9000 válasza:
Talán nagyon fél hogy elveszít, mint irtad hogy nagyon beléd van esve, vele beszéld meg hogy megbízhat benned
8/8 anonim válasza:
volt ilyen korszakom, majd kinovi.. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!