Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ilyenkor mi a teendő? Kicsit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi a teendő? Kicsit elegem van belőle...

Figyelt kérdés

Barátommal több mint másfél éve vagyunk együtt. Szeretem ő is szeret, de az utóbbi időben nagyon sokat vitatkozunk apróbb dolgokon. Pl miért nem cserélek facebookon közös profilra, vagy ha ki tesz egy képet magáról miért nem kommentelem neki oda, hogy nagyon szeretem. Szerintem ezek nagyon felesleges dolgok, maga mutogatás, engem sem szokott érdekelni, hogy ki kibe szerelmes meg milyen képet rak ki,mert számomra ez felesleges. Ezzel most velem lenne a baj?

A másik, hogy beszélek idegen fiúkkal (számára idegenek) és őt ez zavarja és ne beszéljek velük. A szomszéd fiúval sem beszélhetek, mert ő az exem. (talán 3 napot jártunk, de az is ilyen nagyon béna volt, szóval nem nevezhető járásnak). Azt kérte, hogy tiltsam le, a szomszédomat,ő se beszél lányokkal én se beszéljek fiúkkal. De az utóbbi időben a barátnőimet is szidja, mert szerinte rossz hatással vannak rám.

Meg ha ki merek állni magamért azt mondja, hogy hisztis vagyok, és nagyon durva a menstruációim "mellék hatásai". Komolyan baj van velem? Már azt mondta, hogy pszichológusra van szükségem.

16l

2021. máj. 30. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Mert ő nem szeret, hanem birtokol. Vagy legalábbis birtokolni szeretne.
2021. máj. 30. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj tőle
2021. máj. 30. 09:52
 3/10 anonim válasza:
100%

Az,hog yilyen dolgokat ker,kovetel,elvar toled, nagyon egeszsegtelen es karos. Jobb mielobb leepiteni. Ahogy irtak,tenyleg birtokolni,kisajatitani akar es ez nem normalis, idovel pedig csak meg rosszabb lesz.

16 eves vagy, minel nagyobb a barati korod, annal jobb, ne hagyd, hogy ez a srac elvegye a szabadsagod, mert ez nem tiszta szerelem.

2021. máj. 30. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Veled az égvilágon semmi baj sincs, viszont a barátoddal annál inkább.

Jól írták az előző hozzászólok, birtokolni akar, amit ő érez az nem szerelem vagy szeretet. Építsd le minél előbb, mert az ilyen emberekkel nagyon nem ajánlatos párkapcsolatban maradni. Szépen, fokozatosan el fog marni mellőled mindenkit.

2021. máj. 30. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

Nincs ezzel semmi baj.

Csak annyi, hogy nem passzolnak az igenyek.

Biztos vagyok benne, hogy a srac talalna maganak olyan csajt akinek fontos hogy facebook-on kozos kep legyen kint, aki a parja kedveert nem beszelget mas fiukkal, plane az exevel.

Es biztos vagyok benne, hogy te is talalnal olyan sracot magadnak, aki nem var ennyi mindent el toled.

2021. máj. 30. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Dobd ki gyorsan. Toxic
2021. máj. 30. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Nárcizmus, manipulál
2021. máj. 30. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Tedd fel magadnak a kerdest, teged zavarna ha o lanyokkal chatelne, talalkozgatna?

Teged zavarna ha a kozossegi medias profiljain nem latszodna, hogy o mar nem szabad preda?

Ha a valaszod nem, akkor nem egyeznek az igenyeitek, olyat kell keresned akivel fog.

2021. máj. 30. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket rövid úton ki kell takarítanod az életedből. Ez idővel sokkal rosszabb lesz. Ebből szokott az lenni, hogy van egy roncs nő 10-20-x év házasság után, aki teljesen képtelen egy valódi kapcsolatra.
2021. jún. 1. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:
barátod hisztis, bár azóta eltelt egy kis idő, remélem vége lett
2021. jún. 23. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!