Elmozdult egy kicsit a verdugo, komoly baj lesz ebből?
Ha nem esett ki,akkor ne izgulj. Ha kiesik azt észreveszed,egyrészt lyuk marad a helyén,másrészt megint intenzíven vérezne .
A tetejéből ha kisebb darabok kijönnek az nem gond.
Egyébként ha kiesik sem súlyos gond,bár fájdalmas az tény akár 2 hétig is ,és macerás mert naponta kell járni ilyen gyógyszeres gézcsík cserére amit beleraknak,de nyugodj meg,azt is át lehet vészelni fájdalomcsillapítokkal .
Ha kiesett azt észre fogod venni,mert intenzív és nem múló fájdalommal jár ,de látni tükörben is ,szóval nyugodj meg szerintem és ne piszkáld a nyelveddel,ne rágj azon az oldalon és óvatosan tisztítsd körülötte fogkefével,akkor nem lesz gond.
Köszi. Nem esett ki. Néhol fehéres. Anyának megmutattam ő azt mondta nem lesz baj szépén gyógyul. A dokitól úgyis kapok antibiotikumot mert még nem múlt el a duzzanat az arcomról. De tüsszentettem és elmozdult ez a cucc és kicsit ilyen véres színű lett de nem folyik, meg semmi ilyen. Olyan mintha látszódna a lyuk. De nem tudom. Csak kicsit stresszelek, hogy csak szerdán lett kihúzva és már ilyen. Normális e ez vagy hasonló. De antibiotikummal megelőzhető, hogy ki se alakuljon a csonthártya gyulladás és ne fertőződjön el a seb igaz?
Alig eszek, inkább kis falatokat, nem merem ott a környékét mosni, óvatosan iszok nehogy baja legyen. Csak már előre félek, hogy fájdalmaim lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!