Most akkor ki sem fog nőni a bölcsességfogam? Ez most komoly vagy bolond fogorvos?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam fogorvosnál és azt mondja látja a bölcsességfogaimat de nincs hely nekik kinőni. Így nem fognak kinőni.2018. máj. 29. 08:40
1/5 anonim válasza:
Miért lenne bolond a fogorvos? Inkább te vagy a bolond hogy a saját anatómiáddal nem vagy tisztában. Szerinted ha nincs hely akkor hova nő? A fejed tetejére? Szedesd ki őket mert ha befele indul el akkor megszívtad, ha kifele akkor meg összetorlódnak a fogaid.
2/5 A kérdező kommentje:
de nem érted hogy azt mondta hogy nem nő ki? Olyanról meg még nem hallottam hogy befelé nő...
2018. máj. 29. 08:48
3/5 anonim válasza:
De értem..az a baj hogy te nem érted. És van olyan hogy valakinek nem nő ki.
Az meg hogy befele nő azt jelenti hogy úgy áll a fog hogy az állkapocscsont fele kezd megindulni és nem az íny fele.
4/5 Diavolino44 válasza:
Ugy van ahogy a harmas irj, a tested okos, egy bizonyos szinten, s nem noveszti a bolcsessegfogakat, ha nincs szamara hely. Akkor van gond, ha egyszercsak ugy dont, hogy marpedig novesnek inditja, de ez se gyakori.
A suliba neztunk “befele” novo bolcsesseg fogat, de az baromi ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!